Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ghostingolt a srác?
Figyelt kérdés
Elkezdtem találkozgatni egy sráccal egy hónapja, minden jól alakult szinte naponta vagy két naponta találkoztunk. Voltunk egy csomó helyen randizni meg barátokkal is viszont az egyik nap olyan furának éreztem. Kérdeztem is hogy van- e valami probléma de azt mondta nincs. Ezen a hétvégen nem is tudtunk találkozni, így megbeszéltük hogy ezen a napon este értem jön, viszont még az azelőtti üzenetemre se válaszolt, meg se nézte! Majd csak este 11-kor válaszolt egy ilyen semmilyet, mintha mi sem történt volna. De hallottam másoktól, hogy fent volt a városban haverjaival. Most csak elfelejtette vagy le akar rázni? Tudom ennyiből nehéz megmondani, de ha leakar rázni úgy gondolom ér a másik annyit, hogy megbeszélik normálisan. Szerintetek hagyjam vagy írjak neki? Mert erre az utolsó üzenetére nem is válaszoltam inkább és azóta sem írt.2021. aug. 18. 11:21
1/8 anonim válasza:
mégis mi a fenét csináltatok eddig? galambot etettetek?
2/8 anonim válasza:
Én sem mutatnék sok érdeklődést, ha ennyi találkozás után sem jöttem volna össze egy lánnyal. Döntsd el, hogy mit szeretnél a sráctól, és utána keresd fel újra.
4/8 A kérdező kommentje:
Ő 23 és én 19
2021. aug. 18. 12:43
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg parkolópályára tett, majd megkeres ha gondolja. Nem tűnik úgy hogy ebből bármi lenne, semmi jelét nem írtad ennek.
A napi találkozás ismerkedéskor meg sok, ennyire azért ne unjátok az életeteket. Egyikőtök se tudja feltalálni magát...
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű ez ennyi volt, vegulis en is igy gondoltam
2021. aug. 18. 13:01
8/8 anonim válasza:
Nem igazán érdekled, ez van... Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!