Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap buliban volt egy srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap buliban volt egy srác?

Figyelt kérdés
Végig feltűnően nézett meg mikor táncoltunk akkor a haverjaival oda jött mellénk csak ő mellettem állt így nem tudtam a szemébe nézni de a két haverja aki velem szemben álltak ők végig nézték feltűnően így velük többször szemeztem…Aztán mikor megint taliztunk akkor meg feltűnően nézték és beszéltek de akkor se jött oda mi lehetett a baj?

2021. júl. 17. 14:32
 1/7 1112 ***** válasza:
100%

Lehet,hgoy zavarban volt,haverok előtt nem mert esetleg """bénázni""" , mert mi van,ha lebőg; vagy nemtom, lehet, hogy gondolta, vagy valaki mondta neki, hogy biztos van már csávód, ezért csak figyelt.

Amúgy próbáld meg kideríteni szerintem, hogy ki volt az,ha ő is bejön neked.

Vagy lehet, hogy amúgy pl meleg, és tetszik neki a stílusod, a ruhák, amik rajtad voltak.

Lehet,hogy nem votl jó a szagod, vagy a sminked? én ezt nem tudom, de mondjuk nyáron szerintem simán beizzadhat bárki, meg a smink is leizzadhat róla, tehát nem baj.

Vagy pl lehet,hogy nem tom, túl idősnek, vagy túl komolynak,vagy túl komolytalannak talált magához.

Vagy csak azért bámult, mert viccesen állt a hajad, ódivatú volt a szerelésed.

Vagy te voltál a legkevésbé ronda, ezért kénytelen volt rajtad legeltetni a szemét, jobbhíján.

Lehet,hogy egy barátja előbb kiszemelt téged magának, ezért inkább átengedett téged neki

Vagy lehet,hogy túl kirívó volt a szerkód, azért álltak körbe,

vagy túl semmilyen volt a szerkód

Lehet,hogy a srác gyerekes volt még, gyereknek érzi magát egy párkapcsolatra, de azért tetszettél neki.

2021. júl. 17. 14:37
 2/7 1112 ***** válasza:
100%
*tehát amúgy lehet h nem akar párkapcsolatot,de azé bejössz neki amúgy, csak még nem érzi magát arra késznek, hogy elköteleződjön komolyan valaki mellett, mert még úgy érzi, ő ehez "túl gyerek még" .
2021. júl. 17. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk? Tippelünk
2021. júl. 17. 15:09
 4/7 anonim válasza:
81%
Én erre annyit tudok mondani hogy töketlen
2021. júl. 17. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert kezdeményezni lehet hogy még túl fiatal tapasztalatlan
2021. júl. 17. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos tetszettél neki, de talán túl félénk. Akár az is lehet, hogy az első bulija volt, ezért még nem tudta, hogy mi hogy van ott.

Ha legközelebb is adódik ilyen alkalom és tetszik is a srác, akkor nyugodtan kezdeményezhetsz te is.

2021. júl. 17. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Várj pár napot, hogy ír-e. Ha nem ír, de tetszik Neked, akkor írj Te. Ha nem ír vissza ugyanott vagy, mint tegnap. Nyugodj bele.
2021. júl. 18. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!