Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartunk ott még 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartunk ott még 30 körül is, hogy az emberek “ghostingolják” egymást?

Figyelt kérdés

Egészen szánalmasnak érzem. Volt egy lebeszélt randink. (Internetes ismerkedés) Sajnos két hét múlva lett volna, mert mindketten a hagyományostól eltérő munkarendben dolgozunk és egyszerűen lehetetlen lett volna előbb. Igen, nem az ideális, de régen is volt hasonló nekem, attól még volt amiből lett kapcsolat ennek ellenére.

Napokon át ment némi kommunikáció, de nem akartunk írásban belebonyolódni, elvégre fontos a személyes találkozó. Mi van ha élőben nem tetszünk?

Aztán egyik napról a másikra “ghostingolt” az illető, azaz eltűnt a programból egy szó nélkül. Semmi rosszat nem mondtam, konkrétan, illetve Ő sem tett semmi utalást, hogy valami nem oké.

De lényegtelen. Előfordul, hogy valami nem tetszik, meggondolja magát, mást talál inkább…

Ez mind benne van. Csak milyen dolog már eltűnni szó nélkül? Felnőtt emberek vagyunk elvileg…

Korábban nem igazán kezdtem a korosztályommal, mert éretlennek tartottam őket hosszú évekig. Elmúltam 30, de még most is ezt érzem.

Eskü ha csak annyit ír, hogy bocsi meggondoltam magam, akkor is udvariasan elköszönök és tudomásul veszem. De akkor legalább emberszámba vesz a másik. De így? Teljesen elmegy csak a kedvem az egésztől…

Elhiszem, hogy gyakori jelenség. De nagyon rossz iránynak tartom.

2023. márc. 24. 11:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Mert a legtöbben nem értik meg, ha meggondolod magad, és kikelnek magukból. Illetve azt el kell fogadni, hogy attól, hogy valakivel dumáltok, nem tartozik se magyarázttal, se semmivel. Én sem tartom ezt így korrektnek, de nagyon furcsa, hogy kb minden nap felmerül ez a kérdés. Ez egy kockázata az online ismerkedésnek, amit mérlegelni kell.
2023. márc. 24. 11:35
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Abszolút igazad van, sokan szeretik az egyszerűbb utat választani. Nagyon lehangoló és kiábrándító.
2023. márc. 24. 11:38
 3/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tartozik semmivel. De nem tudom, én is gondoltam már meg magam és képes voltam megírni, hogy ne haragudj, úgy érzem mégsem egymást keressük, remélem megtalálod akit keresel, minden jót. És ennyi. Szerintem ég és föld a különbség.
2023. márc. 24. 11:38
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem vagy tisztában az internetes ismerkedés hátulütőivel, szerintem más módon ismerkedj.

Velem nyáron történt hasonló párszor, nem akadtam ki, mert ahogy az 1es is írja, a másik fél egy kvázi idegen, aki nem tartozik neked elszámolnivalóval.

2023. márc. 24. 11:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, hisz mindig csak így ismerkedtem. Ettől még éretlen, gyerekes viselkedésnek tartom.
2023. márc. 24. 11:41
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
Férfi vagy nő vagy?
2023. márc. 24. 11:42
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg azt tanácsolom, hogy ha ilyesmi történik, legyints, mást nem tudsz tenni.

Majd a következő talán egyenesebb lesz.

2023. márc. 24. 11:43
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Mert mit kell csinálni ? Megmondod hogy nem erre felháborodik. Mondjuk így is de legalább nem kell hallgatni. Rájövök hogy erdektelen a másik és nem erőltetem. Olyan mint amikor ők mondják hogy majd hívlak, akkor tudom hogy vége, nem kérdezek nem velemenyezek, elfogadom hogy majd :) keressük egymást :)
2023. márc. 24. 11:43
 9/20 A kérdező kommentje:

#6 Lényegtelen szerintem.

#7 Igazad van. De azért szarul esik.

#8 Én is mondtam már első randi után, hogy majd hívlak. Hívtam is. Miért, mi mást kéne mondani mégis? :D

Nyilván nem tud mit tenni az ember, kénytelen elfogadni. De valahogy akkor is gyávaságnak érzem. Ennyi idősen eljutottam már odáig, hogy ha a másik vissza is lép, vagy eleve elutasít, nem veszem magamra. Csak ez az eltűnés gáz...

Áh, mindegy is...

2023. márc. 24. 11:49
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Kis Pistike még se kellett a nőnek 🥹
2023. márc. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!