Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Ghostingoltok”, ha nem jött be annyira a randipartneretek? Vagy azért még visszaírtok neki?
ha ugy latom, hogy a masik tobbet akar mint en, akkor mindenkeppen kulturalt modon a tudomasara hozom, hogy reszemrol sajnos ez nem mukodik.
igy mindket felnek megmarad az emberi meltosaga
Régebben visszaírtam ilyen esetekben. Ma már nem biztos, hogy megtenném.
Sőt! Volt már olyan, hogy ismerős lánynál kiderült, hogy mégsem akar tőlem semmit és addig rendszeresen kerestem, de azóta nem hívtam fel.
Azért hívjam fel, hogy elmondjam, kicsit sem érdekel, hogy mi van vele, ha csak barátkozni akar?
Attól függ.
Egy időben ráírtam, bocsi, nem vagy az esetem.
Na, mióta már két férfi sem fogta fel a dolgot, hanem utánam járt, rámírt, a NEM az szerintük "csak kéretem magam" volt, azóta leszrom.
Én még egyszer nem megyek a rendőrségre, mert aznap már 40x-re hív fel az idiótája, mert sérti az egóját a visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!