Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esett ennyire rosszul, hogy másba szerelmes a randipartnerem, ha csak alkalmit beszéltünk meg?
2 hete kezdtünk el beszélgetni Tinderen egy sráccal, nagyon sokat írt, órákat elbeszélgettünk mélyebb témákról is, úgy éreztem komoly kapcsolatot keres, mert ennyire lelkesen és kitartóan még senki nem érdeklődött irántam, ráadásul teljesen oda volt, hogy mennyire hasonlítunk, megnézte az összes rólam megtalálható infot ami csak vana neten... Volt egy randink 4 napja, ami nagyon jól sikerült, 5 órán keresztül beszélgettünk, elmesélt rengeteg dolgot magáról, mondta, hogy ezer éve nem volt ilyen jó beszélgetése és nincs is akivel ilyen szokatlan témákról tudna beszélni. Végig nagyon izzott köztünk a levegő, így a végén nála kötöttünk ki és lefeküdtünk. Teljesen korrekten mondta az aktus előtt, hogy nem keres most komoly kapcsolatot, mert az ország másik felébe költözik nemsokára...én kicsit csalódott voltam, mert nagyon szimpatikus volt, de úgy voltam vele, hogy jó akkor élvezzük ki annyit amennyit lehet aztán majd lesz ami lesz.
Utána ott aludtam nála, és elkezdte mesélni, hogy mennyire szerelmes egy lányba (aki ugyanabban a városban él mint én), kb. 5 hete találkoztak először és azóta a lány nem igazán válaszol neki. Tegnapelőtt láttam őket kézenfogva sétálva, majd láttam, hogy csókolóznak. Tudom, hogy semmi rosszat nem tett a srác, hiszen mondta, hogy nem keres kapcsolatot, mégis olyan rossz érzésem volt, és nagyon fájt hogy láttam őket.
Sajnos egy pótlék voltál, semmi több. ha a helyén tudod kezelni a dolgot, akkor nem képzelsz a dologba többet mint ami történt, volt egy éjszakás kalandod.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!