Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor közöljek egy ilyen dolgot a randipartneremmel?
Én annak vagyok a híve hogy minden ilyen dolgot a legelején kell tálalni, hogy a másik eszerint tudjon dönteni, hogy tud-e veled így kapcsoltban lenni.
Szerintem a többség azt se tudja mivel jár ez pontosan, kb rám is igaz amiket leírtál magadról, de engem nem diagnosztizált senki ilyennel.
A később elmondás csak szenvedést okoz mindkettőtöknek, ha addigra már kialakul a kötődés.
Ha már az elején megadod az esélyét annak, hogy tudja, mire számíthat, akkor megkíméled magatokat egy esetlegesen több hónapig tartó kínlódástól. Nincs annál rosszabb, mikor valaki azt hiszi, hogy végre belefutott egy normális társba, aztán pár hét vagy hónap elteltével jön a hidegzuhany.
Az extrém féltékenységet egyébként nincs ember, aki hosszútávon eltűrné, kivéve, ha neki is vannak pszichés problémái és gyenge jellem.
3.-nak igaza van sajnos.
Sok lány igényli, hogy egy agresszív fazon szilaj tartásban foglalkozzon vele, és a sárba tiporja az önbizalmát.
Az utolsó két választ nem igazán értem.. én vagyok a lány a dologban,vagy én értek félre valamit?
Amúgy köszönöm a válaszokat.Nálam ez a féltékenység pl. abban is megnyilvánult a volt barátomnál,hogy ha nem írt vissza rögtön de elérhető volt,rögtön elkezdtem kombinálni,hogy melyik csoporttársával flörtöl épp helyettem,kész sztorit gyártottam ennek a fejemben,amíg a végén már rázott a zokogás.Vagy pl. az összes női ismerősét szívből utáltam (rokonokat kivéve) és fizikailag undorodtam tőlük,még azoktól is akik kedvesen csak barátkozni próbáltak.Ha a baráti társaságában voltam,fizikailag rosszul voltam a lány barátaitól,izzadt a tenyerem,rázott a hideg stb.Mindig szabotálni próbáltam azokat akiket túl szépnek találtam,pl. leöntöttem a ruháját,meglöktem miközben sminkelt,olyan arclemosót adtam kölcsön amibe mosogatószert kevertem és ilyenek.Borzalmasan viselkedtem,mostmár semmi ilyesmit nem tennék.Jelenleg a srác akivel randira megyek (3 hete beszélgetünk),ha mesél nekem a lány barátairól,ugyan kicsit még meglódul a szívverésem,de már eszembe sem jutna bántani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!