Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha első randin elfogadom, hogy a randipartnerem hívjon meg, az probléma?
Alap, hogy a férfi fizet! Mindent! Ezt egyszer már leirtam, egy hasonló kérdesnél!
En a tarsoságommal fizetek! Mehettem volna 1000 másikkal! De én őt választottam, igy a minimum, hogy ő állja a vacsit!
Nyilván én, a meghívó fizetek mindent az első randin.
Nyilván az egy gesztus a meghívó felé, ha a meghívott megköszöni a meghívást és felajánlja azt, hogy fizeti a saját részét (nem a felét!) a meghívásnak.
Nyilván az egy viszontgezstus, hogy nem fogadom el, de megköszönöm.
Nyilván ha erősködik, hogy a saját részét fizetni akarja, hagyom. Nem szeretném, ha bárki a lekötelezettemnek érezné magát (holott nem az).
---
A 17:14-kor kelt válasz adóját meghívnám újra, ha:
-csillogó intellektusról tesz tanúbizonyságot a vacsora ideje alatt,
-lehet tőle ezt-azt tanulni mindazon témákban, amik érdekelnek engem is,
-érzékelek perspektívát a kapcsolódásunkban.
Más esetben nem.
Rövid válasz: nem probléma.
Hosszú válasz: ha egy vacsorát se tud kifizetni, és bármifajta ellentételezésre vár, akkor nem úriember. Ennyike.
18:12-es vagyok
Köszönöm a 18:12-es privijét. Kedves Tőled, Lili!
Amennyiben nincsenek előírt elvásáraid "Mi az, hogy csak az Ottó bácsi vendéglőjébe iszunk egy kávét, mér' nem a szarbakszba, ahol extra fenszi macskagyökérkávé van centiliterje 10000 Forintért?"
Mert akkor úgyse lennénk jóban sokáig, mert éhen halnék melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!