Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor közöljek egy ilyen dolgot a randipartneremmel?
Nehéz kérdés. Szerintem ezeket az elején érdemes közölni, pláne, ha gyógyszereket kell szedned és/vagy terápiára járni. Így korrekt.
Még akkor is, ha egészséges emberek sem azok; nem mondják el, ha szenvedélybetegek, vagy ők maguk is stikkesek.
Tegyél magadnak szívességet ezzel. Onnantól kezdve a partner döntése, hogy mihez kezd ezzel.
24es vagyok.
Mentális állapotú*
A Te döntésednek kell lenni, hogy mikor mondod el.
Szerintem nagyon az elején nem érdemes, alig ismeritek egymást, lehet elrettented pedig ha később tudja meg akkor már nem tulajdonítana neki akkora jelentőséget. Illetve lehet nem is találkoztok többet, ez túl személyes ahhoz, hogy "mindenkivel+ megoszd.Nyilván túl későn sem jó elmondani, amikor esetleg a másikban elkezdenek alakulni az érzelmek.
Talán a 3-4. randin, ha úgy érzed, hogy jól alakul az ismerkedés.
Szerintem inkább azt mond el, hogy mivel jár ez a kapcsolatban, rád mi jellemző, hiszen attól, hogy valaki borderline, nem minden tünet lesz rá jellemző. Mit tegyen, ne tegyen ami neked rossz emiatt. És azt is, hogy dolgozol a változáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!