Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan valaha, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan valaha, hogy te ghostingoltál valakit? Miért? Később hogyan érezted magad?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

A ghosting eltunest jelent.

Amikor nem zársz le vmit csak épp nem ér el. Nem magyarazkodtal nem koszontel el meg semmi, csak épo nem reagalsz nem valaszolsz.

Tehát nincs ilyen hogy ghostingolni valakit csak siman ghostingolsz.

Igen vannak akiktol szo nelkul lépek le.

Legutobb pl azert mert mindig en kezdeményeztem a csetet talalkozokat mindent, ő soha semmit. Egy ido mulva beleuntam es nem irtam rá többet, nem hívtam meg semmi.

Vagy olyannál is aki pl cset alatt kiderul hogy lenéz, lekezel vagy számonkér stb. Egyszeruen nincs kedvem már vele ismerkedni de nem kezdem el magyarázni neki miért. Bele se megyek vitába. Nem irok nem reagálok és kész.

2022. okt. 9. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pl egy narcinak sem kezdem el magyarazni hogy ne haragudj beteg vagy, siman lelépek ne hivj meggondoltam magam es kesz.

Nagyon sokmindenkivel NINCS ÉRTELME vitatkozni magyarazni indokolni. Magukat nem látják úgysem.

2022. okt. 9. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja es a szexkeresők.

Kozli hogy csak szeretonek kellenék meg d.gni akar.

Ilyennek se magyarazok semmit csak lépek. NINCS ÉRTELME egy szonak sem tovább.

Most mivel lennék elorébb ha megirnám neki azt hogy ne hari en tobbre tartom magam egy lyuknál? Majd keresek olyat akinek én is kellek nem csak egy lyuk neki egy nő.

Lépek és kész. Bőgni ugyse fog egy ilyen ettol.

2022. okt. 9. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Volt egy srác, akivel barátok voltunk. Aranyos volt, de nagyon zűrös volt a családja is, meg épp akkor szakított a barátnőjével, aki zaklatta. Nekem ez a kettő így egyben nagyon nem tetszett. Egy iszogatás után együtt aludtunk, és pettingeltünk, de másnapra megbántam. Aztán még beszélgettünk egy darabig , de ő kezdett nagyon sok lenni. Konkrétan olyanokat írkált, hogy mindig velem akar lenni, mert aggódik értem ha nélküle megyek bárhova is. Na nekem, ez már annyira too much volt, hogy nem válaszoltam neki többet.
2022. okt. 9. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Lány ismerős, aki évek után nyögte ki, hogy csak barátkozni akar.

Onnantól számora nem létezett.

Társkeresőn az olyan nők, akiknek azt írom, hogy nem, aztán elkedzenek hisztizni. Bár az ilyeneket le is tiltom.

2022. okt. 9. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

"Lány ismerős, aki évek után nyögte ki, hogy csak barátkozni akar."

És ez neked évekig nem tűnt fel.

2022. okt. 9. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Nálam folyamatosan ez van. Amint valaki közeledni próbál, egyszerűen lezárok, és elmarom magamtól. Utána verem a fejemet a falba, hogy mit hagytam ki.
2022. okt. 9. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
7# vagyok, és férfi...
2022. okt. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!