Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kivégeztek a nők Photofeeleren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivégeztek a nők Photofeeleren! Lehet így egyáltalán valaha szerető barátnőm vagy marad az Incelkedés, meg Internetes tombolások?

Figyelt kérdés

2. fotót pontoztattam meg, az egyik egy benti kép, ez elborultabb, natúr fotó, szépítgetés nélkül megmutatja milyen vagyok.

A másik egy kinti kép, jó szögben készült, kicsit mutatósabb vagyok rajta.

Az eredmény valóságos vérfürdő lett!

Az Attractive mutató a bénább képnél 2,2!, a jobb! képnél pedig 2,6.

Brutális.

A részletes adatokat kibontva kiderült hogy arra hogy vonzó vagyok SENKI nem nyomott. A Yesre. A Veryre meg ugye főleg nem.

Brutális hogy mennyire nem tetszem a nőknek.

Akit érdekel esetleg a fotó, megmutathatom privát, de nem ez a lényeg.

Hanem hogyha ennyire ellenszenves vagyok a nőknek külsőre, lehet egyáltalán barátnőm valaha, szerető nőm?

F/30

2021. jún. 23. 17:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lefogynál és a borvirágos arcodból visszavennél, sokat javulna a helyzet.
2021. jún. 23. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Itt egyszer valaki már berakott rólad képet, egyáltalán nem volt olyan szörnyű, amennyire emlékszem. Szóval nem tom mit nyáladzol itt állandóan, hogy ronda vagy..
2021. jún. 23. 18:00
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Mutasd, melyik két képet raktad ki?
2021. jún. 23. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Kérem a képeket
2021. jún. 23. 18:04
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Csak a második kép linkje volt jó, amit meg tudtam nyitni.

A hajaddal kezdj valamit, menj fodrászhoz és vág neked normális hajat!

Felül hosszabb, oldalt rövidebb, átmenetes haj pl.

Ezen felül kezdj el edzeni, fogyni és fényévekkel jobb lesz a helyzet, mert ez így tényleg nem túl okés.

Segítő szándékból mondom.

2021. jún. 23. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is volt szerencsém Balázs képéhez korábban, már akkor is nagyon, nagyon rossz volt az összkép.. Fogyás, egészségesebb életmód és jobb stílus.
2021. jún. 23. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
na muti!
2021. jún. 23. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Balázs emlékszem vörös, alkoholtól felpuffadt fejed volt régen. Az még mindig megvan?
2021. jún. 23. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de nem volt csúnya Balázs azon a képen. Egy jó haj, jó ruha, pár nap józanság és abszolút rendben lenne külsőre.
2021. jún. 23. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Balázs az első lépés továbbra is az lenne, hogy állj le a piával. Akkor könnyebben is fogynál. Kezdjél el kicsit igényes lenni magadra.
2021. jún. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!