Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőkhöz szólna a kérdésem. Szoktatok fantáziálni házas pasikról? Volt már hogy beértétek a szerető szerepével?
Fantáziálni igen, de élőben nem léptem meg ilyet. Lehetett volna, nem rég volt rá precedens. 36 éves, 3 gyerekes apuka. Feleségétől elvált, van új nője, de ők nyitott kapcsolatban élnek (állítólag). Nekem nem volt ehhez kedvem, hogy valakinél csak ennyire kelljek. Nekem rendes kapcsolat kell jövőképpel, nincs se kedvem, se időm parttalan marhaságokra.
32N
Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek. Én idén 4 "ajánlatot " kaptam nőktől, úgy hogy tudják házas vagyok.
37 Férfi.
Igen
A férjemről
Amúgy házas pasitól is kaptam már ajánlatot
Én is hallottam ezt a sztorit több felől.
Ismerősök mondták többen is, hogy a jegygyűrű /házassági gyűrű tud szexepil lenni.
Ez azért van, mert sokan vannak úgy vele a nők/férfiak, hogy a bevált példányokkal kezdenének.
Furfangos módszer a jó minőségű partner kiválasztásához, igaz, kisebb problématikus logikai pofára esés, hogy ha összejön, akkor nem csak egy bevált, hanem egy csalárd párral is gazdagabbak leszünk kettő az egyben. :-D
"Amúgy házas pasitól is kaptam már ajánlatot"
Ez ilyen udvarias "demegdugnálak" volt, vagy egy "lenne kedved inni egy kávét?"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!