Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb nőket szerető pasik,csinos de tőletek idősebb nőre nem is állna fel?
Én nő vagyok, de ha rajtuk cuppog, biztosan állna nekik(már amelyik nem impotens, mert 40 körül rengetegen vannak merevedési gonddal) Amúgy nem.
Szerintem csak szexre ez teljesen rendben is lenne, ha nem vennék el a sok buta, de szép lány fiatal éveit pénz ellenében.
Nem egy negyvenes babázos anyukárol tudok, aki összeállt vmi huszonévessel, de házassági szinten.
A mai világban már minden van.
Minel idosebbek a pasik annal kevésbé tudnak szerelmesek lenni a fiatalabbak még nem égtek ki. Nekem ez jon le.
De feláll. De idősebb nő max alkalmi szerető lehet. De arra is inkább fiatal nőt választok.
Miért választanék velem egykorú vagy idősebb nőt szexre, ha 15-20 évvel fiatalabbak is szívesen lefeküdnek velem?
Ez itt a fő kérdés:)
Nem 18 évesekről beszélek, hanem 22-25 évesekről.
Miért választanék egy dögös milfet egy dögös 23 éves helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!