Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány megkomolyodhat valaha?
Átlagos nő, nincs vele semmit gond.
Mit gondolsz, miután egy jóképű hapsi megkúr egy csajt utána a csaj cölibátusba vonul? Dehogy, különben nem tudnának kit kúrni már úgyhogy ha vannak hapsik akik százas nagyságrenddel dolgoznak, akkor nőknek is lennie kell, nemek aránya mondjuk kb. 50-50. Akkor nem lenne így, ha sokkal több nő lenne. De nincs.
Amúgy nőknél népszerű barátaimon látom, hogy ez egy elég belterjes kör, nem mondom, hogy mindenki mindenkivel, messze nem, de vannak átfedések, vannak ;).
Nem szavazlak le, mert nincs ezzel semmi baj, hogy te nem tudod magad elképzelni ilyen múltú nővel.
Megértem azt is, hogy soknak hangzik, utólag belegondolva nekem is sok a 25 partner, volt 1-2 év amikor elhittem hogy emiatt csökkent az értékem és depressziós voltam ettől. Aztán rájöttem, hogy csak rendkívül szeretethiányos es naiv voltam, ezért tettem szét a lábam többször mint “kellett” volna. Ma már tudom, hogy nem ez határozza meg az értékemet, de azt is tudom, hogy van olyan férfi aki ezt nem fogadná el. Amit a te részedről meg is tudok érteni mert te sem voltál sok nővel. De az képmutatás szerintem, ha egy pasi ugyanúgy sok nővel volt és úgy ítéli el az “ilyen nőket mint én”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!