Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, fiúk. Miért ghostingo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk. Miért ghostingoltok? Kinek miért jó ez? Nőként nem értem. Illetve miért vannak húzd meg-ereszd meg szakaszok sokszor?

Figyelt kérdés
Nyilván, akinek nem inge, ne vegye magára. Illetve nyilván lányok is csinálnak ilyet, de engem most nőként a férfi oldal gondolatai érdekelnének.

#eltűnés #köddé válás #Húzdmegereszdmeg
2022. aug. 17. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezer meg egy oka lehet. Van aki egyáltalán nem is csinál ilyet.
2022. aug. 17. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Én sosem tennék ilyet, ugyanis szerintem is mérhetetlen fokú önzőség és tiszteletlenség ez a fajta magatartás.

26/F

2022. aug. 17. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Gyavasagnak hivjak, nem kell angol szavakkal polkorrektkedni.
2022. aug. 17. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a 3mas válasz miért lett lepontozva.Az az igazság hogy valóban gyávaság.Alacsony az érzelmi intelligenciája annak, aki szavak nélkül menekül egy ilyen helyzetből.Fél kimondani azt amit gondol, több okból.Egyrészt mert megbántja vele a másikat, esetleg fél hogy a másik nem fogja megérteni és kínos kérdésekkel fogja támadni, ami az illetőnek nem hiányzik...pl. hogy miért, vagy mi a baj velem stb.A másik pedig hogy egyszerűen nem érzi hogy annyira mély lenne az ismerkedés hogy ő neki energiát kéne belefektetnie abba hogy lerázza a másikat.Így a legegyszerűbb megoldás, ha megszakad a beszélgetés, ismerkedés, eltűnik, kilép egyik fél a másik életéből.És ezt annyira természetesnek veszik egyesek, hogy picit sem érzik kellemetlennek mikor így valakit kukába hajítanak.Sok esetben azért is teszik mert esetleg képbe van vagy képbe került egy másik személy, aki szimpatikusabb számára és rá koncentrál és ilyenkor ez annyira elvonja a figyelmét hogy szintén fel sem tűnik számára hogy azzal az emberrel viselkedik helytelenül,akivel elindult egy ismerkedés, beszélgettek, esetleg találkozó is volt,és gyakorlatilag emberszámba sem veszi.

Manapság ez természetes az emberek körében,és lepereg róluk mindenféle vád, ami őket illeti ezzel kapcsolatosan.legtöbb esetben a lelkiismeret sem szólal meg.

2022. aug. 18. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!