Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
 81/105 anonim ***** válasza:
83%
Gyanús, hogy nem a mai világ, hanem az eltelt 15+1 év, és a megváltozott élethelyzet (értsd, te magad) a fontosabb oka, amiért régebben könnyebben ment, mint most.
2023. márc. 30. 16:46
 82/105 A kérdező kommentje:
Nem! Hidd el hogy nem! Az emberek x éve felszínesek, beszélgetni, kommunikálni nincs kedvük, vagy nem tudnak, és mindent gyorsan hamar.
2023. márc. 30. 17:14
 83/105 anonim ***** válasza:
76%
Mégis hogyan higgyem el, amikor akár naponta az ellenkezőjét is megtapasztalom?
2023. márc. 30. 17:58
 84/105 anonim ***** válasza:
82%

79-es visszaolvastam az egészet. Azt is írod, hogy te demiszexuálisan biztos minden téren jól passzolót választasz, de ez sem garancia egy demiszexuálisnak, mondom ezt demiként, ha így lenne, akkor együttmaradtál volna a pároddal, mert az amit írtál az ezt feltételezné, hogy jól tudsz választani egy életre mert egyből tudod, hogy na ő.

Amúgy csöndben szólok, hogy ezt nem a szexuális beállítottság miatt választja meg jól valaki, ha egy életre sikerül neki jól választani, hanem az ön és emberismerete a nagy garancia rá.

A leírtak alapján te most bármennyire is tagadod skatulyázol, mert szerinted mindenki felszínes, de ez nem igaz.

Csak nem a megfelelő helyen keresed, és a nézeted miatt mindenkiről azt feltételezed hogy ugyanolyan mint a többi, de azt észre se vetted,hogy randira hívott téged itt valaki, csak arról írsz folyamatosan, hogy de mindenki olyan mint amilyennek te képzeled őket.

Ideje felráznod magad, mert ez nem így van.

2023. márc. 30. 18:44
 85/105 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen hozzáállással nehéz is lesz rátalálnod arra aki téged keresne, mert nem is hagyod neki, hogy megtaláljon. Te elkönyvelted magadba hogy mindenki olyan, hogy felszínes, csak a testi dolgok érdeklik és etc.

Amúgy meg nem igazán értem demiként miért problémázol azon,hogy valaki tapló, ott abban a helyzetben kell udvariasan jelezni, hogy köszönöd szépen de mész. Mit kell ezzel foglalkozni? Nem értem, de tényleg, ha nem megfelelő akkor nem az idődet kéne vesztegetned keseregve rajta, hanem jó szűrőként alkalmazni.

Nem ért? Nem tisztel? Olyanokat gondol ami nem igaz? No problém, nem egymást kerestétek, és tovább menni.

Nem értem hogy miért kell leragadni ilyen helyzeteknél? Hm?

Demiként írom! De én nem kerítek ilyen nagy dolgot ennek, ez csak egy szakszó amit természetes dologra húztak rá, de amúgy több ember így van ezzel, egyáltalán nem ritka, ahogy itt írta valaki, hogy nem fehér holló kategória,és nem különleges kategória, nem ruházza fel az embert semmilyen szuperképességgel párválasztás terén, hanem csak természetes dolog, mint ahogy több embernél szintén.

2023. márc. 30. 18:52
 86/105 anonim ***** válasza:
89%
Ez a demiszexualitás az én értelmezésemben olyan, mintha az egészséges táplálkozásnak adnának valami deviánsnak hangzó elnevezést, lévén, hogy szinte senki sem követ ilyet a gyakorlatban.
2023. márc. 30. 21:30
 87/105 anonim ***** válasza:
51%
Itt nem az a gond, hogy a kérdező olyan partnert akar, akivel lehet érdemi kommunikációt folytatni, hanem az, hogy alapvetően egy hisztérika... Isten ments egy ilyen nőtől. :D
2023. márc. 30. 21:56
 88/105 anonim ***** válasza:
79%
87 Én követem a beszélgetést, és nem látom annak.
2023. márc. 30. 22:03
 89/105 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok az. Normálisan hangnemben képviselem az álláspontomat, és érvelek. Ezzel vannak, akik nem tudnak mit kezdeni.
2023. márc. 30. 22:43
 90/105 anonim ***** válasza:
0%
Engem meggyőztél az érveiddel. Vagy eluntalak, nem is tudom. Mindenesetre elfogadom, hogy neked rossz a felszínes világ miatt és nincs mit tenni. A kapcsolati életed zsákutca, így jártál.
2023. márc. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!