Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
100%
#9 Persze, de ha amúgy fizikailag is vonzónak tartom a másikat, ésnkölcsönös a dolog, akkor nálam ebből alakul ki a szerelem, addig nem.
2023. márc. 22. 16:44
 12/105 anonim ***** válasza:
92%

Engem pont tegnap v tegnapelőtt pontoztak le a szarba, mert mondtam, hogy nekem nincs jóképű idegen, és nem nézek meg másokat, pont ezért.

Manapság ezért szinte jobban lenéznek, mintha lennének durva fétiseid.

2023. márc. 22. 16:45
 13/105 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz akkor, ha nincs szerelem, mert szépen lassan elkopik.
2023. márc. 22. 16:56
 14/105 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon kevesen szexelnének ha az csak akkor történne meg ha szerelmesek.

Amúgy meg nem lehet pontosan diagnosztizálni, hogy mikor is vagy az.

2023. márc. 22. 16:56
 15/105 anonim ***** válasza:
36%

10, jaj, nemár, mióta kell a szexuális életedet trendekhez igazítani?

Ha valaki prűdnek nevez, mert nem kaphat meg az első éjszaka, akkor ti nem ugyanazt keresitek, ennyi, ne cisnáljunk már ebből ügyet...

2023. márc. 22. 17:00
 16/105 anonim ***** válasza:
0%

Nem gond ez a férfiaknak, ennyire nem vagy azért érdekes.

Legfeljebb neked gond.

2023. márc. 22. 17:00
 17/105 anonim ***** válasza:
100%
Demi fórumon redditen valaki úgy fogalmazott, hogy nála ez úgy működik, hogy "aszexuális, amíg szerelmes nem lesz". Nálam is hasonló.
2023. márc. 22. 17:03
 18/105 anonim ***** válasza:
0%

Találkozások számától függően türelmes típus vagyok. Még a 2 hónap is beleférhet ha csak heti 1-2x találkozunk.

De utána már nem.

Amúgy találkoztam már olyanokkal mint te kérdező...hogy csak ha szeretem, ha szerelmes vagyok....igen...aztán a soron következő sármos pasival a 2. randin dugtak...dehát biztos már szerelem volt első látásra

2023. márc. 22. 17:09
 19/105 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. márc. 22. 17:10
 20/105 A kérdező kommentje:
18-as aki azt tette veled, az nem demiszexuális volt. Max csak mondta. Én viszont, és rajtam kívül vagyunk még jó páran, valóban demiszexuálisok vagyunk.
2023. márc. 22. 17:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!