Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 A kérdező kommentje:
Te azok közé tartozol, akik elégedettek a felszínességgel. Látod, engem meg a felszínesség untat, mert azt valóban zsákutcának tartom emberi szempontból is.
2023. márc. 30. 23:45
 92/105 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem skatulyázol akkor kezdj már el ismerkedni azzal aki a válaszok elején randizni hívott, de a skatulyázásaid miatt azt se vetted észre. Hagyjuk már ezt a felszínes a másik, nem is ismered, anonim válaszol, mert próbál felrázni a kesergésedből, ahelyett, hogy észre vennéd, hogy nem borzasztóak az emberek, és nem mindenki olyan mint ahogy te beskatulyáztad. Ha nem skatulyáznál, akkor nem írnád, hogy manapság mindenki ilyen. Ezzel azt mondod, hogy a sorstársaid is ilyenek.

Én meguntam, őszinte leszek, ezek csak felszínes kesergések, ahelyett, hogy észrevennéd, hogy ezeket is tudod a saját előnyödre fordítani, pl. szűrni a nem őt kerested férfiakat.

2023. márc. 31. 08:35
 93/105 A kérdező kommentje:
Ki hívott engem randizni itt? Mit nem vettem észre?
2023. márc. 31. 08:46
 94/105 anonim ***** válasza:
60%

Jó fej leszek és Jente nénit játszok, de amúgy simán te is kikereshetted volna, ejj, miután felhívtam a figyelmedet, de leginkább a válaszoló miatt leszek jó fej, hogy segítsek neki, hogy észrevedd!

3. oldal 27.-es válasza, még a válaszod időpontját is kiemelte cukin. :D

Te meg itt keseregsz és már az első oldalon lecsaptak volna rád! :D

2023. márc. 31. 09:01
 95/105 A kérdező kommentje:
Az illető azt írta hogy szivesen beszélgetne velem. Neked a beszélgetés az ugyanaz mint a randi?
2023. márc. 31. 13:31
 96/105 anonim ***** válasza:
60%
95-ös gondolom nem csak arra gondolt ezért írtam, ez ajánlkozás volt a részéről, mivel amúgy ez a kérdés nem? Írj rá és megtudod. :)) De amúgy azt is vállalom ha a tippem fals volt. De írj már neki lécci egy próbát megér, legfeljebb elköszöntök ha nem, lehet beszélgetsz vele egy jót, ha meg sem próbálod soha nem is fogod tudni.
2023. márc. 31. 17:21
 97/105 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert én is demiszexuálisnak tartom magam, de kifejezetten fárasztanának a hosszas, filozófikus beszélgetések. Nekem elég, ha látom, érzem, tapasztalom, hogy a másik intelligens.
2023. márc. 31. 17:29
 98/105 A kérdező kommentje:

96 tedd meg, hogy megengeded eltöntsem én, ne te vagy mas döntsön helyettem. A beszélgetni az pedig nem randi, te pedig állítottad hogy engem itt randira hívott az a kommentelő.

97-es, filozofiai szintű beszélgetést eleve intelligens emberekkel lehet folytatni, es nyilván vannak témák, amik fárasztják az embert.

2023. márc. 31. 17:52
 99/105 anonim ***** válasza:

Nem mondtam meg hogy mit csinálj. Szabad akaratod van. Csak szurkoltam hátha írsz neki.

Oh hát ha szimpla kertészkedős kérdésed lenne akkor lehet csak beszélgetni akarna veled de írtam hogy tippem szerint randi.

De biztos igazad van csak beszélgetni akar veled. Oh és lehe nem is pasi hanem nő?

Na jó filozofálgatást a demiszexuális létről.

Én megyek!

2023. márc. 31. 23:24
 100/105 anonim ***** válasza:
* lehet
2023. márc. 31. 23:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!