Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
 51/105 A kérdező kommentje:

Milyen bizonytalanról beszélsz?

Szerintem te kevered a demiszexuálist az aranyásókkal. Pont hogy engem sem a vagyonnal, sem a pénzzel, de a külsővel sem lehet levenni a lábamról. Viszont latom, nem érted mi a demiszexualitás. Semmi baj.

2023. márc. 24. 09:40
 52/105 anonim ***** válasza:
100%

Félreértettél, hasonlatként mondtam a vállalkozónál az anyagi befektetést és a megtérülést, kockázatot.

És igen, mindenki fektet be egy alakuló kapcsolatba valamit, nem csak pénzre kell gondolni, idő, figyelem és hasonlók. Ha benne már tök erősen ott van a vágy a szexre, erotikára, mert benne hamarabb, ill. könnyebben jönnek ezek, benned meg soká, netán nem is biztos, akkor bizony lehet, hogy úgy döntenek, hogy nem tartanak ki, nem kérnek belőle.

Ezért mondom, hogy velük szemben korrekt az, hogy elmondod, hogy mi a pálya nálad, mert lehet, hogy számodra egyértelmű, de a másikat átvágod, ill. lehet, hogy ha megértik, hogy mi a helyzet, akkor tud állhatatos lenni, ill. másképp áll hozzá sok dologban, netán még imponál is neki.

2023. márc. 24. 09:53
 53/105 A kérdező kommentje:
Miért vágnám át, szerintem demiszexualitástól függetlenül: a célirányos ismerkedest senki sem szereti. Gondolok arra, hogy a nők akik társat keresnek, közlik hogy ők gyereket, házasságot akarnak. Ferfi tarskeresők: csak szexkapcsolat, vagy házasság. Ez igy nem megy. Normális ember ezt már elvárásnak erzi, es honnan lehet tudni azt, hogy aki ezekre a feltetelekre fejet bolint, valoban alkalmas-e arra amire a másik célirányosan akarja őt?
2023. márc. 24. 09:59
 54/105 anonim ***** válasza:
100%

52

Fú de nem bírom az ilyen pasikat, akik úgy gondolják, hogy a figyelmüket, meg a kávépénzüket dobálják a nőbe, és akkor valamikor végre kipottyan nekik egy szex. A normális párkapcsolat alapfeltétele, hogy szeretem és egyben nem birtoklom a partneremet, minden pillanatban meghagyom neki a döntés szabadságát. Örülök az együtt töltött pillanatnak és nem befektetésként tekintek rá. De jobb is, ha a szexbe szerelmes emberek tényleg inkább csak egymással jönnek össze, és a lélekkel rendelkezőket meg kihagyják. Nálam a szex már rég tabu téma egy felszínes ismerkedésnél pont az ilyen alakok kiszűrésére.

2023. márc. 24. 10:40
 55/105 anonim ***** válasza:
60%
#54. Te sem egészen értettél. Ugyanez a hasonlat megállja a helyét a nők részéről is. Ők is "befektetnek" egy kapcsolatba, és ők is szeretnének biztosra menni abba, hogy megkapják azt, amire vágynak. Ha házasságot akarnak, és a házasság előtti szex számukra kizárt, akkor bizony ezt ki kell mondani, de fordítva is: a pasi se korrekt, ha nem akar házasságot, és tudja a nő ezen vágyát, de nem beszél erről.
2023. márc. 25. 07:09
 56/105 A kérdező kommentje:
55-ös! Te nem érted! Nincs olyan hogy biztosra menni! Az már kb üzleti jelleget ad a kapcsolatnak. A demiszexuálisok meg nem befektetésként gondolnak egy másik emberre. A demiszexualitásnak az érzelem az alapja. De hiába mondjuk ez kötődési zavaros "biztosra menő" embernek. Mi nem tárgyként kezeljük a másik embert, és nem egy eszközt látunk benne.
2023. márc. 25. 08:30
 57/105 anonim ***** válasza:
47%

55

Most valami teljesen másról kezdtél el beszélni. Az előző hozzászólásodban arról volt szó, hogy a pasi hiábavaló befektetésként fogja fel, ha a nő nem izgul rá elég gyorsan. Ezt meg nem lehet előre megmondani, se erőltetni. Bár demiszexuálisként valószínűleg nem is kerülnék olyan helyzetbe, hogy ez probléma legyen, mondjuk egy hozzád hasonlóval, mert eleve a randizós helyzetet erőltetettnek gondolom, meg néhány szófordulat után látható lenne, hogy semmi közünk egymáshoz. Én tulajdonképpen sértőnek tartanám azt, hogy valaki szexre vágyik velem, és erotikus vágyat érez, miközben nincs köztünk még az égvilágon semmi. Nem vagyok senki maszturbációs segédeszköze.

2023. márc. 25. 13:44
 58/105 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, sajnálom, hogy nem érted, mit jelent az, hogy HASONLAT, párhuzam.

Nem szó szerint értettem, de már egy alakuló kapcsolatban is mindkét félről vannak elvárások. Mindig. És ha az elvárások nem teljesülnek, akkor van csalódás. Az elvárások persze erősödhetnek, gyarapodhatnak, és alakulhatnak, de vannak.

És az üzletben is vannak elvárások, pl. hogy fenntartható, sőt nyereséges legyen.

És gondolom, a fenntarthatóság és a nyereség már tőled sem idegen: te is szeretnéd, ha a kapcsolatodból nyernél valamit. Nem feltétlenül anyagi dologra gondolok, de a nyomor felőrli az idegeket.

2023. márc. 26. 07:48
 59/105 A kérdező kommentje:
58 valóban nem érted. Egy demiszexuális senkire sem úgy tekint, hogy mit profitálhat a másikból!
2023. márc. 26. 09:12
 60/105 anonim ***** válasza:
36%

Miért, te nem kívánsz a másiktól együttérzést, szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, bátorítást, őszinteséget, jó élményeket...

És ez csak néhány dolog, ami hirtelen eszembe jut, azt, hogy ki mennyire, és hogyan, az persze személyiségfüggő.

2023. márc. 26. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!