Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
Én nőként sem értem ezt. A szerelem egy hosszabb folyamat, idővel mélyül el, sok tényezős. És köztük az egyik tényező a jó szex. Pont ugyan annyira fontos, mint sok más egyéb dolog is. Szóval nekem furcsa, hogy testi kontakt nélkül szerelemes legyen valaki. Az pláne ingoványos talaj, hogyha valaki úgy gondolja, hogy szereti a másikat, és hónapok után szexel, deee kiderül, hogy valami nem passzol, nem jó. Ilyenkor szerintem hajlamos lehet az ember ragaszkodni a rosszhoz is, mert a fejében elképzelt valamit, aminek az ellentétét nem akarja elfogadni.
2023. márc. 22. 17:15
22/105 anonim válasza:
#21 Akik jól tudnak egymással kommunikálni, azok szex közben és a szexről is jól fognak tudni kommunikálni.
2023. márc. 22. 17:20
23/105 anonim válasza:
22
Az lehet, de ettől még baromira nem biztos, hogy passzolnak egymáshoz.
2023. márc. 22. 17:24
24/105 A kérdező kommentje:
21-es te a szexre helyezed a hangsúlyt, hogy mi van ha ott nem passzol két ember? Ez nem csak a demiszexuálissal lehet így, hanem bárki mással is. De amig az alkalmi kapcsolatokban nulla bizalom nulla kötődés van, konkrétan a 2 ember tárgyiasítja egymást, az egy demiszexuális számára lealacsonyító, és dehumanizáló. Egyébként demiszexuálisként mondom, hogy szerintem mi az átlagnál jobban fel tudjuk mérni, hogy összepasszolunk-e szexuálisan vagy sem. Ráadásul anélkül, hogy ehhez érzelmek nélkül szexelnünk kellene bárkivel is. Azt hiszem mi demiszexuálisok jobban hiszünk a kommunikációban, mint abban hogy hallgatunk, vagy manipulálunk. Egyenesek vagyunk. Egy idegennel meg miért is tárgyalnánk ki a szexuális igényeink? Semmi köze hozzá. Mi megtartjuk ezt annak, akit szeretünk.
Akik másképp gondolkodnak (a "nem demiszexuálisok") nekik nyilván más az értékrendjük. Nem jobb, nem rosszabb, csak más.
2023. márc. 22. 17:40
25/105 anonim válasza:
Cuki ez a felsőbbrendűségi tudat :))
2023. márc. 22. 17:49
26/105 anonim válasza:
#23 Oké, de erre megint csak azt tudom mondani, gogy ezt meg lehet beszélni,és eldönthetjük, hogy konpromisszumot kötünk, vagy maradunk barátok, és nem szexelünk. Ez így még mindig egy értékes kapcsolat lehet szex nélkül is, és így harag/csalódottság sem marad senkiben.
2023. márc. 22. 17:50
27/105 anonim válasza:
#17.40 Ritka ezen az oldalon, hogy valaki jó helyesírással, érthetően és kulturáltan fejti ki a véleményét. Én nem vagyok demiszexuális, de szívesen beszélgetek értelmes nőkkel. Ha gondolod, keress meg!
2023. márc. 22. 17:52
28/105 anonim válasza:
#25 Miért, mert leírta a saját pozitív tapasztalatait magáról? Ezt ő így látja, és még oda is írta, hogy nem rosszabb más értékred sem, mint az övé. Ne tartsunk már ott, hogy az ember nem mondhat jót saját magáról, mert az már rögtön felsőbbrendűség-tudat.
2023. márc. 22. 17:53
29/105 anonim válasza:
Ezért a mai világban már magyarázkodni kell, és bélyeget kapsz? Anyám borogass.
2023. márc. 22. 18:12
30/105 anonim válasza:
"A szerelem egy hosszabb folyamat, idővel mélyül el, sok tényezős. És köztük az egyik tényező a jó szex."
Nálam ha minden passzol, a szex is. És nem tudom, hogy ez összefügg-e, de nekem nem kell ilyen "fojtogatós-hívj riibancnak-térdelj a herémre" szex, ha valakibe szerelmes vagyok, akkor a sima vanília szex is többszörös orgazmust jelent. Ha nincs szerelem, akkor meg nem érzek semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!