Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
15%

A végén még te leszel az etalon, mindenki más meg kötődési zavaros.

Hát nem.

Inkább arra tippelnék, hogy alacsony a libidód és/vagy béna vagy az ágyban.

Ebből próbálsz előnyt hazudni, de tényleg csak neked lenne fontos az önreflexió, mivel egy tényleg normális fickó akkor is kidob, ha van mögöttetek 100 éjszakányi mély filozofálgatás, amennyiben átlagon aluli a szexuális hozzáállásod.

Persze az mindegy, hogy én mit mondok, a kérdés, hogy a nagyon mély egynéhány ex kapcsolataidban mit közöltek a nagy beszélgetések alatt a volt partnereid a teljesítményedről.

Vagy ez nem ért oda a többi fennkölt téma közé?

2023. márc. 23. 12:45
 42/105 anonim ***** válasza:
24%
Nekem aztán nem gond. :D
2023. márc. 23. 12:58
 43/105 A kérdező kommentje:
41-es, mi a problémád?
2023. márc. 23. 14:51
 44/105 anonim ***** válasza:
52%

A szexualitásoddal sem dolgom, sem problémám nincs. A kérdéseddel sincs, mert ez nem egy kérdés, hanem folytatólagos önfelszopás:

"átlagnál több beszélgetésre (és nem felszínes szövegelésre) van szükségem, minőségi kommunikációra"

"Tehát mintha az, hogy nem félek a kötődéstől, és az érzelmektől, ez vagy félelmetes, vagy lenézendő lenne másoknak."

"Egyébként demiszexuálisként mondom, hogy szerintem mi az átlagnál jobban fel tudjuk mérni, hogy összepasszolunk-e szexuálisan vagy sem. "

"Azt hiszem mi demiszexuálisok jobban hiszünk a kommunikációban, mint abban hogy hallgatunk, vagy manipulálunk. "

De ami a fentebb sorolt légbőlkapott ellentét állításoknál érdekesebb:

"Én meg csak hosszú távút akarok, és pár kivételtől eltekintve (ezek max 8 hónaposak voltak) kizárólag ilyen kapcsolataim is voltak. Nem "kenyerem" a rövid távú, laza kapcsolatok. Nekem azok időpocsékolások."

Nem tudom hány mély, igaz, igényes kapcsolat volt ez, de láthatóan egy sem vált be. Na, ehhez képest visszás az önmagad átlag fölé helyezése, amikor a kapcsolati "eredményesség" szempontjából pedig átlag alatti a teljesítményed.

De akkor nézzük az eredeti kérdést:

"Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?"

Innen nézve olybá tűnik, hogy nem ez a valódi gond, hanem hogy egy címke mögé rejtőzöl a sikertelenséged elől.

2023. márc. 23. 20:55
 45/105 A kérdező kommentje:
Nos, a legrövidebb kaocsolataim kb 8 hónapig tartottak. Ezen kívül 3-4 éves kapcsolataim voltak. A leghosszabb pedig 15 évigtartott. Tehát?
2023. márc. 23. 22:57
 46/105 anonim ***** válasza:
82%
#45 Te hány éves is vagy?
2023. márc. 24. 08:23
 47/105 A kérdező kommentje:
40 elmúltam. Tavaly lett vege a 15 évig tartó kapcsolatomnak. De ez miert is szempont?
2023. márc. 24. 08:30
 48/105 anonim ***** válasza:
75%

Miért lett vége a kapcsolatnak?

Mert a kérdésedből és a válaszaidból én olyan 25-nek tippeltelek volna maximum...

2023. márc. 24. 08:39
 49/105 A kérdező kommentje:

25-nek? Miért? Aki demiszexuális az így születik, ilyen is marad. Nem korfüggő.

Miért lett vége? Mert már kiszerettünk egymásból. Amúgy továbbra sem értem, mi köze ennek a kérdésemhez?

2023. márc. 24. 08:59
 50/105 anonim ***** válasza:
0%

Miért gond? Talán mert másra is vágynak, bizonytalanra nem akarnak annyi időt várni.

Ahhoz hasonlítanám, hogy egy befektető is inkább olyanba fektetné a pénzét, ahol kicsi a kockázat, nagy a hozam, és problémának tekintik a nagy kockázatot és az esetleges, vagy kicsi hozamot, főleg ha eleinte csak betolni kell a pénzt, de nulla visszajelzés van, hogy lesz-e ebből valaha is bevétele.

2023. márc. 24. 09:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!