Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gond az a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az a férfiaknak, hogy demiszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Azaz én csak akkor szexelek, ha szerelmes vagyok, és ezen kívül nagyon fontos nekem a férfi észbeli, szelllemi képessége, a mély, tartalmas beszélgetések. Ezekre a tulajdonságaimra, igényeimre megkapom hogy prűd, maradi vagyok, valamint azt is, hogy túl igényes vagyok. Miért gond az a férfiaknak, hogy ilyen vagyok?
2023. márc. 22. 16:05
 61/105 anonim ***** válasza:
100%

60

Nem kívánom meg ezeket a másiktól. Olyan értelemben, amit eddig leírtál a hozzászólásaidban, hogy egyeztessünk az elvárásokról, és ha hajlandó hozni a másik a követelményeket, akkor van folytatás. Azt is furának tartom, hogy ezeket a fenti dolgokat csak nekem kéne megkívánnom a másiktól, miközben ezek a egy normál párkapcsolat alapelemei.

2023. márc. 26. 10:12
 62/105 anonim ***** válasza:
82%
#60 "Miért, te nem kívánsz a másiktól együttérzést, szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, bátorítást, őszinteséget, jó élményeket..." Ez szex nélkül is működik, és akkor lesz egy mély barátság. Viszont ha a másik csak akkor képes ezeket megadni nekem, ha cserébe szexelünk, az már szerintem elég meredek. Ha valakit őszintén becsülök, akkor azt akkor is becsülöm, ha nem fekszik le velem 2 hét után, mert az embert becsülöm benne, nem a jövőbeli szex lehetőségét.
2023. márc. 26. 10:16
 63/105 A kérdező kommentje:
61 igen, ezt a nem demiszexuálisok nem értik, mert nekik mások a szempontjaik. Én sosem úgy tekintettem a masik félre hogy kijelentem neki: gyereketn családot stb akarok. Ez igy már eleve feltétel, es anelkül hogy jobban megismerném a másikat. Ráadasul abba sokan nem gondolnak bele, ha úgy tekintenek a kapcsolatra mint egy üzletre, az által kihasználhatóak, mert a masik úgy tesz mintha ő is azt akarná, aztán lelép.
2023. márc. 26. 11:28
 64/105 anonim ***** válasza:
75%

#61 "Azt is furának tartom, hogy ezeket a fenti dolgokat csak nekem kéne megkívánnom a másiktól, miközben ezek a egy normál párkapcsolat alapelemei."

Így van, szerintem is alap egy normális párkapcsolatban. De ha az egyik fél nem adja meg a másiknak, akkor az csalódott lesz, és nem marad meg a párkapcsolatban. Nem véletlenül hoztam ezt a példát, biztos voltam abban, hogy erre te alapból vágysz, és csalódott lennél, ha a partnered nem adná meg, így továbblépnél. Így átvitt értelemben "üzlet".

Persze ebben benne van, hogy valaki nem úgy fizet, mintha fogát húznák.

Na de részemről lezárva ez a beszélgetés. Nem követem tovább.

2023. márc. 26. 12:30
 65/105 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, nem érti. Én az ilyeneket úgy szoktam kiszűrni randin, hogy aki hamarabb beszél olyan dolgokról, amik még marhára nincsenek köztünk, legyen az szex, vagy párkapcsolat, az olyan, mint 64. Ha elmegyek valakivel pl. fagyizni, akkor az adott pillanatot szeretném vele megélni, és nem arról kalkulálgatni, hogy mi lesz. Ez a szex legyen kényszer, olyan, mint amikor a nőket szokták hibáztatni azért, hogy már az első randi előtt az esküvőt tervezik, meg hogy hogy fogják hívni a gyerekeiket.
2023. márc. 26. 12:39
 66/105 A kérdező kommentje:
65, valóban nem érti. Mi nem eszközként tekintünk a másik emberre, hanem a személyiségét nézzük.
2023. márc. 26. 14:48
 67/105 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező bár ezt csak azért írom bár most tudom ez szubjektiv vélemény lesz, nem szeretek párkapcsolati topicba szubjektiv véleményt írni más kategoriába ok pl. Szakmai vagy kertészet és stb de csak azért írom hogy megnyugtasson, hogy jelezzem nem vagy egyedül. Én is demiszexuális vagyok és nekem is fontos az intelektuális és eq gazdag mély beszélgetések, engem speciel egy idő után untat vagy frusztrál ha nincs ez meg én kevésnek érzem, na és mellette a tudományok is nagyon érdekelnek. Én is ilyen vagyok, de engem nem érdekelne az a pasi aki ezt gondolja maximum azt gondolnám minek vesztegeti az időmet és azzal én nem is foglalkoznék, az ilyen dolgok azért viszonylag gyorsan kiderülnek. Miért gondolják ezt? Ez jó kérdés? Mert skatulyázva gondolkodnak és teljesen mást akarnak mint te? Vagy nem olyan közegbe mozogsz ahol ugyanugy fontos a férfinak is. Szerintem ezt sem lehet skatulyázni csak a közeg ahol keresed nem megfelelő.

Amúgy meg mit számít hogy mit gondol? Nem téged minősít hanem őt. Gondolj arra, hogy ez csak megkönyíti és leegyszerűsíti a szűrésed, hogy ki nem.

2023. márc. 30. 10:15
 68/105 A kérdező kommentje:
67 köszönöm a válaszod. Sajnos nemhogy megkönnyiti, hanem megneheziti, hiszen a mai világban nincs igény a felszinességen túl kb semmire sem.
2023. márc. 30. 12:58
 69/105 anonim ***** válasza:
36%

"a mai világban nincs igény a felszinességen túl kb semmire sem."

Ahhoz képest egész harmonikusan elketyegnek az emberek a kapcsolataikban. Szerinted akkor ők mindnyájan csak megelégszenek valami felszínességgel?

2023. márc. 30. 14:12
 70/105 A kérdező kommentje:
Nem értesz! Ismerkedés alatt is csak a felszínesség, és a sztereotípiák vannak.
2023. márc. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!