Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működik nektek a netes társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik nektek a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

Már sok tinder / bumble randin voltam, szinte mindig kellemes időket töltöttem a matchekkel, de sohasem éreztem az a plusz kémiát, amit mondjuk akkor érzek ha valakivel megtetszettünk egymásnak a buliban, munkahelyen egyetemen stb.. mitől függ ez? Fogok valaha appon keresztül találkozni olyannak akivel meglesz?

28F

2023. márc. 14. 00:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 8-as remekül leírta, amit én is érzek, csak én még nem adtam fel teljesen. Inkább mindenkit jobbra húzok, tetszikelek, még a 40-es, 50-es kiéhezett nőket is. Sose lehet tudni, lehet, hogy velük még jobban is működne a dolog. Az illúzióimat már rég leromboltam.

100 fős városban élek, szinte mindig ugyanazt a 20, 30 csajt látom az 50 km-es körzetben. Alig tetszem valakinek. Kezd nekem is elegem lenni.

2023. márc. 24. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
*jav.: 100 ezer fős városban
2023. márc. 24. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es - elég pejoratív ez a 40-50-es kiéhezett nő... Én 40-es nő vagyok, nem vagyok kiéhezve. Nem ugrom rá minden pasikára csak azért, hogy legyen valakim.
2023. márc. 24. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, ha magadra vetted. Kinek nem inge...
2023. márc. 25. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!