Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Működik nektek a netes társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik nektek a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

Már sok tinder / bumble randin voltam, szinte mindig kellemes időket töltöttem a matchekkel, de sohasem éreztem az a plusz kémiát, amit mondjuk akkor érzek ha valakivel megtetszettünk egymásnak a buliban, munkahelyen egyetemen stb.. mitől függ ez? Fogok valaha appon keresztül találkozni olyannak akivel meglesz?

28F

2023. márc. 14. 00:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Netem várod a kémiát?
2023. márc. 14. 05:54
 2/14 NTBS ***** válasza:
10%
Nekem nem.
2023. márc. 14. 06:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy randi alatt nem mindenki képes megismerni a másikat, mi több, lehet olyan nőkkel randizol, akik külsőleg nem az eseteid.
2023. márc. 14. 07:20
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem. Kb. Fél évig tindereztem, pár csajjal taliztam, párat megd*gtam, de a többségük idióta volt.
2023. márc. 14. 08:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez. Elkeserítő. Összejönnek találkozások, történnek dolgok, egy rossz szavam nem lehet senkire, csak épp 0 kémia. Nekem nincs más lehetőségem ismerkedni, ezért folytatom tovább, kvázi erőltetem. Egyre nehezebben megy, viszont egyedül is voltam már rengeteget, az évek hamar elszállnak, nem akarom 40 meg 50 évesen verni a fejemet a falba, hogy esélyt sem adtam semminek, inkább eltöltöttem a fiatalságomat teljesen egyedül. 32 éves leszek, szóval így is már csak néhány év...
2023. márc. 14. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tényleg lehet ebben valami.

Én 11 lánnyal randiztam, 4 egyéjszakás/szexkapcsolat volt és 2 kapcsolat, de talán csak egynél éreztem azt első randin hogy nagyon bejön. Ennek ellenére a kapcsolatok meg a szex jók voltak, később alakultak a dolgok, szerelmes is voltam

22F

2023. márc. 14. 12:29
 7/14 Vibrátoros_macska ***** válasza:
Nem, mert a neten mindenki átver!<3
2023. márc. 14. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a netes randi olyan, mint álló helyzetből, nekifutás nélkül magasat ugrani. Ha a való életben megismersz valakit, akkor ott van valami kezdő lökés, mint az ugródeszka. Egy összevillanó tekintet, egy mosoly, ami megemeli a pulzusod. Elkezdesz kíváncsi lenni, ábrándozni is kicsit talán. Aztán kezdődik a ki vagy, mi vagy típusú ismerkedés, ami persze fontos, hogy kiderüljön, egyeznek-e a paraméterek. A netes ismerkedésnél nincs semmi ilyesmi. Oké, van egy kép, ami nem rossz, de tudod, hogy az életben ettől nagyon eltérő is lehet (és az is, sokszor), és a száraz kommunikáció megy. Ami persze lehet egy érdekes beszélgetés is, de akkor sincs semmi, amitől beindulnak a kémiai folyamatok. Legalábbis nálam. Nekem is több olyan randim volt, ahol nem volt semmi baj, nem volt a másik nagyon ronda, vagy hülye, de mégsem érdekelt, mert csak egy szimpla beszélgetés volt egy random idegennel. Szóval én alló helyzetből nem tudok magasat ugrani. És erőltetni sem tudom, mert hiába akarom rábeszélni magam valakire, hogy jó lesz ez, én se vagyok egy matyóhímzés, mit válogatok, ha nem kell, akkor egy tömény undor alakul ki bennem, elutasító, hideg, rideg leszek és menekülhetnékem támad. Szóval 5-ös, attól, hogy erőlteted még nem biztos, hogy 40 évesen nem ugyanitt tartasz majd. De persze az is lehet, hogy sikerül, mindenesetre én szurkolok mindenkinek. Én már feladtam.
2023. márc. 14. 17:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem bejött, nagyjából 1 évig keresgéltem. 3 társkereső platform, több száz levelezés, kb 150 pasival.

Ebből volt pár jó randim, pár rémes, pár 1éjszakás, pár több éjszakás, egy 4 hónapos kapcsolat, aztán beütött A szerelem, immár 7 hónapja. Szóval ne add fel. 40+n

2023. márc. 14. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
9-es gratulálok, kitartó voltál akkor :)
2023. márc. 14. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!