Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik nektek a netes társkeresés?
Már sok tinder / bumble randin voltam, szinte mindig kellemes időket töltöttem a matchekkel, de sohasem éreztem az a plusz kémiát, amit mondjuk akkor érzek ha valakivel megtetszettünk egymásnak a buliban, munkahelyen egyetemen stb.. mitől függ ez? Fogok valaha appon keresztül találkozni olyannak akivel meglesz?
28F
Egyébként tényleg lehet ebben valami.
Én 11 lánnyal randiztam, 4 egyéjszakás/szexkapcsolat volt és 2 kapcsolat, de talán csak egynél éreztem azt első randin hogy nagyon bejön. Ennek ellenére a kapcsolatok meg a szex jók voltak, később alakultak a dolgok, szerelmes is voltam
22F
Nekem bejött, nagyjából 1 évig keresgéltem. 3 társkereső platform, több száz levelezés, kb 150 pasival.
Ebből volt pár jó randim, pár rémes, pár 1éjszakás, pár több éjszakás, egy 4 hónapos kapcsolat, aztán beütött A szerelem, immár 7 hónapja. Szóval ne add fel. 40+n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!