Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a Badoo?
Nem értem pl miért nem lehet szűkíteni a távolságot. Így egy csomó olyan matchem van, aki az ország másik felén van. Aztán van ez a földgömb ikon, ott viszont közeli emberek vannak. Egy csomóra rá tudok írni, mintha match lenne, de ugyanakkor ezt nem jelzi a rendszer.
És csupa hazugságokkal jön mind telefonon, mind emailen, hogy x szeretne csevegni velem, meg folytassátok a beszélgetést, azt közben egy lányt hoz be, aki látta de nem válaszolt a köszönésemre se. Most meg kölcsönös vonzalmot hozott fel egy már korábban törölt felhasználóval.
Azt sem értem mi alapján dönti el a rendszer, hogyha valaki nem match akkor mennyi creditért írhatok-e rá. Mert valakinél 20, másnál meg 120.
Sajnos régtől badoozom. A kreditet szerintem népszerűség , hányan írnak rá,alapján számolja ki. Gépen kiírja, "nem illetek össze?sebaj írj rá x kreditért" itt az lehez hogy x et húzott nem szìvet. Csevegni szeretne..valóban véletlenszerűen dobálja fel van aki napok óta be se lépett és pont csevegni szeretne.
Földgömb ikon =emberek a közeledben. Itt tudsz ráìrni esetleg valakire. Ott a beállításokban lehet onlinera állítani,őket előre teszi.
Kölcsönös vonzalmat nem értem...törölt volt biztos?? Nem csak inkognitó mófos volt?? Lehet x kreditért olyanra is váltani.
Kredit: szinte kényszerìtenek hogy vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!