Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinteség miért nem eredményes randizásnál? Miért
csak a szerepjáték működik a nők 99,9%-nál?
Ezt hogy kell elképzelni? Ha valaki eljátszik akármit, akkor honnan tudjam, hogy az nem ő, ha nem ismerem?
2017. jan. 23. 19:51
Szerintem azért nem 99.9% de elég sokan ilyenek.
A sok romantikus csöpögős film, regény és önismereti könyv számlájára írom.
Meg most jön a Szürke 50 2. moziban :D Valentin-napra : na ezzel leírtam mindent. Nekik a Valentin nap is meg a szexmovie is fontos.
És ezt várják el a való életben is. :D tiszta agyf..sz
2017. jan. 23. 19:51
#2 és az a baj hogy innentől kezdve minden nő el akarja vetetni magát szex közben holott egy férfi aki megüt egy nőt onnantól kezdve nem az mivel elvesztette a méltóságát. Amit nem vitatok csak akkor vagy ez vagy az legyen...
2017. jan. 23. 19:54
Akkor ne páváskodj. Aki veréb az legyen veréb senki nem kért meg, hogy pávának add elő magad. De akkor te se akarj díszpintyet! :)
2017. jan. 23. 19:56
5/25 A kérdező kommentje:
El kéne olvasni. Épp azt írtam, hogy a páváskodást várják el... Anélkül csak barátzónába lehet kerülni.
De honnan tudják, hogy nem vagy páva?
Előadsz kétféle személyiséget, és választanak, hogy melyik legyél?
2017. jan. 23. 20:11
7/25 A kérdező kommentje:
Ha nem játszom szerepet, akkor nem vagyok páva, ezt tudják, és akkor csak barát lehetek. Ha eljátszom a kemény alfahímet, akkor lehet több, mert ez kell a nőnek, erre gerjednek. Ennyi. De miért kell ezt tagadniuk?
Melyik csillagrendszerből érkeztél, barátom? :O
2017. jan. 23. 20:25
Nagyon egyszerű, ilyen a modern kori párkeresés, mindenki jobb színben, "kiszínezve" próbálja eladni magát a kiszemeltjének, amilyen a kereslet olyan a kínálat, aztán ha összejött a dolog akkor ügye kibuknak ezek a dolgok mert nem lehet örökké eljátszani a kívánt szerepet( az ismerkedés második fázisában). Aztán ha ezek a kis eltérések nem jelentenek gondot akkor megmarad a kapcsolat, illetve ha kellőképpen kialakul az a bizonyos szerelem.
2017. jan. 23. 20:26
Az öreg William is megírta párszáz éve: "Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő"...
A helyzet groteszk humora, hogy az az igazi "alfahím" aki nem játsza ezt el, sőt ha elvárják tőle akkor be is fejezi az ismerkedést az adott nővel.
Általában a feltűnően keménykedő, "alfahímek" azok akiknek amúgy problémájuk van magukkal, csak így leplezik, harsánykodással és gagyi kiegészítőkkel, mint látszatautó és "menő" ruhák.
2017. jan. 23. 20:30
Kapcsolódó kérdések: