Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik ismeretterjesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ismeretterjesztő filmsorozatban van szó a randizásnál használt mimikáról?

Figyelt kérdés
Láttam egy filmet, nem akarok senkit befolyásolni,de azt hiszem, hogy a Discovery Science-ön. Valószínűleg egy sorozat egyik része. Szó volt benne a a randizáskor használt testbeszédről, mimikáról. Nem a Keith Barry trükkjei. Valami olyasmit mondtak benne, hogy a megismerkedéskor először a lány hosszan nézi a fiút, majd az rámosolyog, aztán megszólítja. Valami ilyesmire emlékszek.
2015. jún. 22. 01:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem akarlak elkeseríteni de a Discovery Science és a Disney Channel között csak a logó az egyetlen igazi különbség. Mindkettő mese habbal.
2015. jún. 22. 01:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Mese habbal?? Ezt nem reagálom le (a kedvenc csatornáim egyike...), de NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!!!!!
2015. jún. 22. 01:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Az s gaz, hogy igaza van az elsonek. Nem 1x valotta be a csatorna, hogy kamudokumentumfilmeket ad le. Amugy nem ismerem az emlitett musort, de erdekesen hangzik.
2015. jún. 22. 01:28
 4/11 anonim ***** válasza:
#2 Ez volt a kérdésedre a válasz. Mivel te egy áltudományos műsorban hallott dolgot hoztál fel referenciául, ezért úgy véltem segítek vele ha tudatom veled, hogy nem feltétlen kellene túlságosan komolyan venni.
2015. jún. 22. 01:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Valóban érdekes kis film. Mikor, hogyan vallotta be?!?!
2015. jún. 22. 01:33
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Többek között ez, de ha beírod gugliba találsz ezer másikat is.

2015. jún. 22. 01:34
 7/11 A kérdező kommentje:
"Ez volt a kérdésedre a válasz" A kérdésem így szólt: Melyik ismeretterjesztő filmsorozatban van szó a randizásnál használt mimikáról? Erre még nem kaptam választ! Nem akarok személyeskedni, de áltudományos!? Hanyas voltál a természettudományos tárgyakból középiskolában?? Neked mi a tudományos??
2015. jún. 22. 01:40
 8/11 anonim ***** válasza:
En indexen olvastam mostanaban, meg tavaly, meg az elotti evben is, illetve a cnn-en lattam, es meg abbol a hiradasbol lett egy hatalmas 9gag poszt.
2015. jún. 22. 01:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Mármint a csatorna minőségének a megkérdőjelezhetőségét??
2015. jún. 22. 01:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma 01:32! Hoztam fel referenciának? A referencia szó mást jelent. Nem referenciának hoztam fel. Azt kérdeztem meg, hogy melyik az a műsor!
2015. jún. 22. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!