Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinteség miért nem eredményes randizásnál? Miért csak a szerepjáték működik a nők 99,9%-nál?
Nézd, én szívesen áthívnálak egy teára, hogy megnézd, hogy a párom TÉNYLEG nem "alfahím", de úgy érzem, nem tartozok neked bizonyítékkal.
Van egy csomó normális lány, akinek nem a tahók jönnek be, de akkor ők meg hazudnak, ezért ők is repedtsarkú hazug nőszemélyek.
Hát így ne is várd, hogy valaha találsz rendes lányt :D
Ez tipikusan a "minden jóképű faszi gonosz, minden nőnek ugyanaz kell" kérdés, aminek az a lényege, hogy semmi nem a te hibád, teljes felelősség áthárítás.
Boldog gyűlölködést.
Kérdés, hogy mi a célod.
Ha az, hogy minél több nővel eljuss egy bizonyos szintig (többnyire addig, hogy érdeklődést mutassanak irántad, aztán válasszanak valakit, aki hitelesebben páva), akkor a módszered célravezető.
Ha azonban azt szeretnéd, hogy legyen EGY olyan nő, aki téged és pont téged szeret, aki a világ összes férfija közül újra és újra téged választana, aki nem cserélne le másra az első adandó alkalommal, akkor viszont tévúton jársz. Az arány is stimmel: ezerből egy olyan ember van, aki pont hozzánk illik és akivel tényleg jól működő és harmonikus kapcsolatot lehet kialakítani. Aki tartalmas kapcsolatra vágyik, az adja inkább önmagát és keresse meg azt az egyet.
Minden párkapcsolat így indul. A páváskodással megszerezni a nő figyelmét, majd ami után összejött a kapcsolat, akkor már nincs erre szükség, le lehet állni a szerepjátszással, és fejlődik tovább a kapcsolat.
Páváskodás nélkül csak barátzónát lehet elérni.
#22: ha jól gondolom te egy nő lehetsz aki kitartóan tagadja az ösztöneit. De nincs értelme, a tények magukért beszélnek. (Amúgy engem is jóképűnek mond elég sok nő, az ellenkezőjét még nem mondta senki ;) úgyhogy ezt benézted.)
És igen, tudom mit rontok el, éppen erről írtam, hogy azt rontom el, hogy kedves vagyok, és nem nyomulok, pedig nagy arccal kéne játsszanom a macsó nagykan alfát, hogy előhozzam a "micsoda FÉÉRFI!!!" de egyszerűen én ahhoz vagyok szokva, hogy a színészkedés a színpadra, vagy a kamera elé való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!