Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javasolnál tapasztalat alapján olyan társkeresőt, ahol valódi nőkkel lehet ismerkedni és nem holmi automata levélküldő rendszer működik?
Hogy ne sértse meg véletlenül sem a GYIK szabályait, így a webcímeket, oldal neveket privát írjátok meg!
(Kizárólag akkor írd meg, ha TE már találkoztál személyesen is az oldal segítségével randipartnerrel!)
Természetesen a tapasztalatokat, véleményeket az oldal nevének megemlítése nélkül nyilvánosan is örömmel fogadom.
Remélem, ebben a formában (most) nem tiltják le az adminok a kérdésem. (?) Mellesleg, ha olvassa ezt egy élő személy admin, akkor jelezném, jó lenne, ha letiltásnál javaslatokkal élnének a helyes, megfelelő átfogalmazáshoz!
Amit az #1-es írt társkeresőt az ugyanolyan, mint a többi. Ráadásul fizetned kell, hogy üzenetet tudj küldeni. Amúgy téged vonzanak a 40+ MILF-ek? Mert Randivonalon szinte csak olyan van, elvárásnál mindegyik min 180 cm magas férfit ad meg és diplomást. A bemutatkozásuk pedig hab a tortán.
Kérdésedre a válasz: talán a facebook randi app. Végszükség esetén Tinder(?).
Én sem találtam olyan oldalt, ahol valóban igazi nők lennének. Több oldalt is próbáltam, tapasztalatom az automata levelek, melyek jelentős része olyan, akár google fordítóval készítették volna. Vagyis mesterséges intelligencia írja gyenge magyar tudásával vagy rosszabb megoldásként, előre írt sablonokból válogat.
18 éve a r vonalon ismertem meg nejem, akkoriban egészen más volt az oldal, akkor még valóban párkereső volt valós emberekkel. Több randim is volt akkoriban az oldalról. Manapság esélytelen!
Marad a jó öreg módszer, ami sok ezer éve működik, a személyes ismerkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!