Kinek milyen tapasztalatai vannak a társkereső oldalakkal/appokkal?
Azt fontolgatom, hogy kipróbálom, de kíváncsi vagyok arra, hogy másoknak milyen tapasztalai vannak.
Kaptatok hosszú távú kapcsolatot? Vagy csak egyéjszakásra hajtanak az emberek? Mit gondoltok mennyire biztonságos, esetleg történt veletek olyan dolog ami megijesztett?
Minden tapasztalatra, véleményre kíváncsi vagyok.
a kérdésre: hosszú távú nem úgy lesz egy kapcsolat, hogy azt KERESEL, hanem ha már legalább egy éve együtt vagy valakivel, akkortól hívhatod hosszú távú kapcsolatnak.
a társkeresők közül ami ingyenes az a szivkuldi(pont)hu, akiket ott találsz, kb. az a "felhozatal" másutt is. vagy a randochat alkalmazás, de ott főleg 25 alattiak vannak. első próbálkozásra ez a kettő elég.
#2 csajkent baromi konnyu, jonnek az uzik azt csa, mar csak valogatni kell :D sot olya n a kereslet-kinalat hogy akarhogy nezel ki, akkor is lesz legalabb 2-3 akivel kavarhatsz
Ferfiaknal azert nem igy megy
#6: igazad van, valóban nőhiány van, ez nem csak érzetre van így, és ez 20 éve még nem így volt: [link]
#7: nem láttam még olyan társkereső hirdetést, ahol ne hosszútávú kapcsolatra ajánlgatta volna magát a user.
Engem Badoo-n kedvelgetnek, főleg "régebben" kedvelt több szépnek mondható lány is ott. Persze nekik meg olyan volt a stílusuk, hogy kapcsolatra inkább nem. :) Nem jöttünk volna ki jól.
Tinderen szintén volt pár kedvelésem. Most jobban és komolyabban ráálltam, de nem akar szembe jönni az igazi. :) Egy-két kedvelés van, de nem annyi, mint az ez előtti profilnál volt (nevet változtattam), érdekes:D Viszont aki szereti az ázsiaiakat jó hír, hogy Dél-Kelet Ázsiában összeszedtem 120+ szívet. :P Biztos az egzoktikum.
Szóval mivel ritkán húzok jobbra úgy bárkit is komolyabban (külföldiek közül volt 1-2 teszt, úgy is messze vannak, volt párral match), nem tudom mennyire releváns a véleményem. Mindenkit nem húzok jobbra, mint egyesek. Sőt. De szerintem simán bele lehet itt futni olyan lányba, akivellehet valami. Mert használják. Nem úgy, mint az FB-társkeresőt, ahol mindig kipörgetem az embereket és senki nincs vagy hát kevesen. Állandóan azzal b_sztat, hogy a többiek nem látják a profilom, mert nincs kitöltve, holott ki van töltve... :D Egyébként jó lenne benne az nagyon, hogy tudsz írni akár képre reflektálva bármikor, párba állás nélkül. Tindernél is megtudod ezt, de csak platinum fokozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!