Kinek milyen tapasztalatai vannak a társkereső oldalakkal/appokkal?
Azt fontolgatom, hogy kipróbálom, de kíváncsi vagyok arra, hogy másoknak milyen tapasztalai vannak.
Kaptatok hosszú távú kapcsolatot? Vagy csak egyéjszakásra hajtanak az emberek? Mit gondoltok mennyire biztonságos, esetleg történt veletek olyan dolog ami megijesztett?
Minden tapasztalatra, véleményre kíváncsi vagyok.
wow, ezek a válaszok nem túl biztatóak. :D
valakinek nincs pozitiv tapasztalata?
Randivonalon fénykép nélkül is jöttek az üzenetek, képpel még több. Kb90% kapásból vacsira hívott, további esti programmal 😉
Badoo jobb volt, kulturáltabb, ott volt 2-3 randi.
Tindert nem próbáltam
Fb társkeresőn szembejött a főnököm 😁
Tegyél fel valami jó képet. Tindernél 95%-ban dagadtak és a reménytelenül csúfak fognak jobbra húzni, abból az 5%-ból kell gazdálkodni. A képeiden múlik hogy az az 5% az csak 3 ember vagy 30. Hajrá!
Ja és ez csak a férfiakra vonatkozik, ha lány vagy akkor elég a kisujjadról kitenni képet, azonnal 100 lájk.
Csajként azért rossz,mert rengeteg a bunkó "szia d*gunk? típusú pasi és szinte mind kizárólag egyéjszakást keres.
Pasiként meg azért mert egyrészt óriási a "konkurencia" és ha csak nem nézel ki rohadt jól,vagy nincs 120 milliós ház a háttérben X5-össel (előny ha mindkettő igaz rád)nagyon béna csajokkal fogsz párba állni,amúgy meg max átlagosokkal, mert a legtöbb fullos p*na vagy kamuprofil,vagy az instáját népszerűsíti,de persze ki lehet fogni normálisakat is a felhasználási évek alatt,főleg ha vidéki kisvárosi vagy ahol elsősorban nem a pénz,meg a veretés dominál,mert mások a szociális körülmények mint mondjuk Pesten...
A netes ismerkedés szerintem nem nagyon fog beérni a közeljövőben,még mindig inkább élőbe kell,de még a face is előremutatóbb mint mondjuk a Tinder,ott azért sok normális diszkrétebb lány van,akire rá lehet írni,viszont az meg ugye nem erre lett kitalálva...Próba szerencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!