Van bárki is, akinek lenne kedve egy ilyen személyel barátkozni? (Tudom, nem társkereső ez, nem is az a célom.)
Rövid leszek és őszinte.
Szóval, 22 évesen jöttem rá arra, hogy az életem egy nagy sz*r, semmi nagyot nem tudok felmutatni (kivéve a grafikus képzésem és a dajkaképzést.) és a baráti köröm olyan kihalt, mint egy elhanyagolt temető. (Ha nem rosszabb.)
Szóval, szeretnék első lépésben pár olyan barátot találni (vagy legalább egy személyt.) aki el tud fogadni úgy, amilyen vagyok.
Mert hát, ha van melletted valaki, könnyebb fejlődni nem igaz?
Személyiségem elég csendes és visszahúzódó, megértőnek is gondolom magam, illetve jó hallgatóság is vagyok. Szeretek segíteni másokon ha lehetséges.
Imádom a művészeteket és az animéket illetve állatbarát is vagyok.
Azt hiszem ennyi lenne. Köszönöm a válaszokat előre is.
Az le maradt, hogy fiú vagy lány vagy e.
De ahogyan írsz, szerintem lány vagy.
Ha gondolod szívesen beszelgetek veled.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszát mindenkinek. :)
És elnézést, tényleg lemaradt az hogy lány vagyok.
Sajnos nem nagyon értek még a platform használatához, így nem tudok privát üzenetet írni. Jobb ha aki szeretne velem beszélgetni az ír nekem, mert úgy már vissza tudok írni.
Elnézést az ügyetlenségem miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!