Van bárki is, akinek lenne kedve egy ilyen személyel barátkozni? (Tudom, nem társkereső ez, nem is az a célom.)
Rövid leszek és őszinte.
Szóval, 22 évesen jöttem rá arra, hogy az életem egy nagy sz*r, semmi nagyot nem tudok felmutatni (kivéve a grafikus képzésem és a dajkaképzést.) és a baráti köröm olyan kihalt, mint egy elhanyagolt temető. (Ha nem rosszabb.)
Szóval, szeretnék első lépésben pár olyan barátot találni (vagy legalább egy személyt.) aki el tud fogadni úgy, amilyen vagyok.
Mert hát, ha van melletted valaki, könnyebb fejlődni nem igaz?
Személyiségem elég csendes és visszahúzódó, megértőnek is gondolom magam, illetve jó hallgatóság is vagyok. Szeretek segíteni másokon ha lehetséges.
Imádom a művészeteket és az animéket illetve állatbarát is vagyok.
Azt hiszem ennyi lenne. Köszönöm a válaszokat előre is.
Szia!
Ha sz@rnak gondolod az életed, akkor először alakíts ki magadban egy olyan jellemet, amitől nem fogod annak érezni. Ez nagyon fontos és már írták előttem, hogy ha nem teszed, az mérgezheti a kapcsolataid is.
Valamint hasonló emberek keresnek ilyen mentalitású barátokat, ha együtt akarjátok utálni az életet és alapítani egy emoklubbot, hajrá, nem mondom, hogy ne, de nem feltétlenül célravezető.
Így azt javaslom ezeket a hamis gondolatokat űzd el magadból, nem kell semmit "felmutatnod", az ilyen és ehhez hasonló hazugságok mérgezik és bénítják meg az emberek öntudatát és énképét manapság, emiatt vannak annyian elnyomva és emiatt pihen kihasználatlanul a potenciál bennetek, mert bemesélték nektek a hazugságokat, ti pedig azonosítottátok magatokat vele.
Tökéletes vagy úgy ahogy vagy, bármiféle "felmutatás" nélkül, sőt, minél kevesebb "felmutatnivalód" van, annál emberibb vagy, hidd el. :)
Szóval a barátkozásra eddig nemet mondok, de szívesen meghallgatlak és segítek túllendülni az önértékelési gondjaidon ha nyitott vagy rá, mert hidd el nem nehéz, csak hosszú út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!