Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmas még a Tinder a komolyabb párkeresésre?
Szerintem alkalmas, sőt egyre inkább az lesz, hiszen az online platformok átveszik a hatalmat, ez igaz a párkeresésre is.
Én személy szerint sok jó fej és normális emberrel találkoztam társkereső appokról, szóval ha tényleg nem húz az ember mindenkit jobbra, hanem meg is nézi az illetőt, akkor máris könnyebb.
Szerintem nagyon nehéz rajta az ismerkedés.
Egy nap alatt rám írt kb. 25 pasi, ez tök jó, csak ebből úgy 2-vel lehet értelmesen elbeszélgetni, a többi baromi unalmas, egyszavas válaszokat ír, vissza se kérdez, kb. nulla energiát fektetnek az ismerkedésbe. Csak ilyen hozzáállással nem tudom, mire számítanak, meg minek írnak rám, ha aztán azt várják, hogy csak én szórakoztassam őket. Szóval a nagy számok ellenére is iszonyat nehéz egy taliig eljutni, vagy lehet pont a nagy számok miatt nehéz. Ha csak egy pasi írna, úgy egyszerűbb lenne🤣
#22-es teljesen egyetértek, én nem tudom mi van a levegőben, de hogy nem tudnak normális választ írni, illetve visszakérdezni, ha már egyszer match-el az ember.
Vagy ha épp valakivel jól elbeszélgetek, eltűnik 1-2 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!