Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkalmas még a Tinder a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmas még a Tinder a komolyabb párkeresésre?

Figyelt kérdés
Sajnos 4 év után szingli lettem... mielőtt fejest ugranék az online párkeresésbe, érdekelne, hogy milyen alternatívák vannak.. még mindig a Tinder a legjobb és leggyorsabb erre a célra vagy vannak már komolyabb társkereső applikációk? Mi a tendencia, melyik felületen van nagyobb esély arra, hogy komolyabb társat találjon az ember a himihumi percemberek helyett?
2023. febr. 20. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem alkalmas, sőt egyre inkább az lesz, hiszen az online platformok átveszik a hatalmat, ez igaz a párkeresésre is.

Én személy szerint sok jó fej és normális emberrel találkoztam társkereső appokról, szóval ha tényleg nem húz az ember mindenkit jobbra, hanem meg is nézi az illetőt, akkor máris könnyebb.

2023. febr. 22. 09:44
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nehéz rajta az ismerkedés.

Egy nap alatt rám írt kb. 25 pasi, ez tök jó, csak ebből úgy 2-vel lehet értelmesen elbeszélgetni, a többi baromi unalmas, egyszavas válaszokat ír, vissza se kérdez, kb. nulla energiát fektetnek az ismerkedésbe. Csak ilyen hozzáállással nem tudom, mire számítanak, meg minek írnak rám, ha aztán azt várják, hogy csak én szórakoztassam őket. Szóval a nagy számok ellenére is iszonyat nehéz egy taliig eljutni, vagy lehet pont a nagy számok miatt nehéz. Ha csak egy pasi írna, úgy egyszerűbb lenne🤣

2023. márc. 7. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:

#22-es teljesen egyetértek, én nem tudom mi van a levegőben, de hogy nem tudnak normális választ írni, illetve visszakérdezni, ha már egyszer match-el az ember.

Vagy ha épp valakivel jól elbeszélgetek, eltűnik 1-2 hétre.

2023. márc. 7. 13:44
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 én se értem, ha már ő ír rám basszus, akkor ne legyen lusta beszélgetni :D Mondjuk az ilyenekkel lehet élőben sem lenne meg az összhang, akkor meg jobb is, ha addig el se jutunk.
2023. márc. 7. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!