Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkalmas még a Tinder a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmas még a Tinder a komolyabb párkeresésre?

Figyelt kérdés
Sajnos 4 év után szingli lettem... mielőtt fejest ugranék az online párkeresésbe, érdekelne, hogy milyen alternatívák vannak.. még mindig a Tinder a legjobb és leggyorsabb erre a célra vagy vannak már komolyabb társkereső applikációk? Mi a tendencia, melyik felületen van nagyobb esély arra, hogy komolyabb társat találjon az ember a himihumi percemberek helyett?
2023. febr. 20. 14:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az utcai leszólítás hatékonyságával vitatkoznék, manapság szerintem iszonyatos bizalmatlanság van a nőkben, amit meg is értek (pláne Pesten). Szóval ez szerintem nem annyira működik. Szórakozóhely, könyvtár, mozi, színház, de még fesztivál is, itt már jóval többek az esélyek, de én pl. asztaltársaságnál ismerkedtem mindig is (pl. barátaim lehoztak/bemutattak valakit). De előfordult munkahelyi kapcsolat is.
2023. febr. 20. 15:30
 12/24 anonim ***** válasza:

10, mondjuk a tinderen való nagy népszerűségnek egyik oka az is lehet ami itt a GYK-n pár napja derült ki: egy csomó férfi válogatás nélkül MINDEN nőt jobbra húz, kb csak az ujja és a mobilja sebessége szab határt, mondván majd a nő válogat, ha akar, neki meg kb minden mindegy.

Ha van 10-20 ilyen - márpedig vszeg sokkal több van - akkor a nőkben az a hamis kép alakulhat ki, hogy ennyi embernek tetszenek. Pedig.. vlaójában meg sem nézték őket, csak válogatás nélkül jobbra húzták.

2023. febr. 20. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
12-es ez is lehet, nyilván nekem sem ír mindenki, akivel matchelek. De azért lényegesen nagyobb az érdeklődés, mint élőben. A fentiekben meg is tudtuk, hogy miért. Alapvetően nagy a bizalmatlanság az emberekben, főleg egy bizonyos kor után, ezért is nehéz a pártalálás. De próba szerencse, én is ismerek több párt is, akik ott jöttek össze.
2023. febr. 20. 15:47
 14/24 anonim ***** válasza:
12-es ratapintott a lenyegre, tinderen tobbnyire a ketsegbe esett ferfiak huznak mindenkit jobbra, vagy a trofeagyujtok, akik a matchek utan valogatnak. Egyik sem idealis. A kerdezo meg bizonyara nagyon fiatal es tapasztalatlan a noket illetoen. Nagyon sok no nyitott az ismerkedesre barhol, aki eppen part keres, nyilvan nem mindegy, hogyan kozelited meg...
2023. febr. 20. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:
A kérdező írta, hogy 38 éves, tehát nem fiatal, remélhetőleg nem is nagyon tapasztalatlan. De amúgy meg meg kell próbálni, valakinek bejön, valakinek nem. Nem szabad túl komolyan venni.
2023. febr. 20. 15:57
 16/24 A kérdező kommentje:
"Alapvetően nagy a bizalmatlanság az emberekben, főleg egy bizonyos kor után, ezért is nehéz a pártalálás." Ehhez hozzátartozik még az is, hogy a nők 35 fölött már elképesztő biztonsági játékba kezdenek és aki egzisztenciálisan nem betonstabil, annak legalább 50%-al csökken az esélye, holott lehet, hogy az adott illető csak éppen egy rossz életszakaszban van (ezt nem volt nehéz elérni az elmúlt 3 évben).
2023. febr. 21. 08:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Mindenki a leheto legjobbat keresi, ez teny es szerintem ezert nem is lehet hibaztatni senkit. Valoszinuleg te is az elerheto legjobb not szeretned megkapni.
2023. febr. 21. 08:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Na ez viszont tök objektív. A SZÁMOMRA elérhető legjobb nőt, így pontos.. : )) Én sem vagyok egy Henry Cavill, nyilván nem fogom elvárni, hogy kívülbelül patent nőm legyen. Mindenki a saját szintjén keresgéljen.
2023. febr. 21. 18:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki ott keresgel.
2023. febr. 21. 19:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. febr. 21. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!