Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerinted az internet könnyíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted az internet könnyítette vagy nehezítette a párkeresést?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 21:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Könnyítette! Ez nem is kérdés!
2021. aug. 18. 21:06
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
A keresést könnyítette, a találást na az már más kérdés...
2021. aug. 18. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
A második jól mondja :D
2021. aug. 18. 21:08
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Nehezítette... A facebook, instagram stb. megjelenésével megemelkedtek főleg a nők elvárásai a férfiakkal szemben.
2021. aug. 18. 21:10
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

4

Na mert a férfiaknak nincsenek elvárásaik!

2021. aug. 18. 21:12
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Könnyítette, ha kihagyjuk a társkeresőket.
2021. aug. 18. 21:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek könnyítette, valakinek nehezítette. Nekem könnyítette, mert introvertált vagyok, nincs nagy barátai köröm, jobban szeretek inkább 1-1 ember társaságában lenni, mint nagy társaságban, a munkahelyem is kisvállalkozás, szóval nincs nagy élő merítésem, és a környezetemben egyetlen ember sem volt, aki szóba jöhetett volna.
2021. aug. 18. 21:15
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Saját tapasztalat, hogy pár évvel ezelőtt még sokkal közvetlenebbek voltak a nők, mint mostanában, ugyanazok a nők, akik régen szóba álltak az emberrel, ma már fennhordják az orrukat.
2021. aug. 18. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Csak egy félkezemnyi havert, kapcsolatot, szexet köszönhetek neki, úgyhogy mondhatjuk hogy ez pluszos. :D

Nem mindenkinek cserélődnek naponta a környezetében lévő emberek, munka és életmód függő.

23L

2021. aug. 18. 21:17
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

A valo eletben ha nagy ritkan lattam olyan pasit, aki fizikailag vonzott, mert ha ez nincs meg, a tobbi hiaba van egyutt, szoval nemcsak hogy sosem volt megfelelo a helyzet ismerkedeshez, de meg azt sem tudtam, szingli-e, vagy kifele tart-e valamibol. Ehhez kepest a tarskereson aki fent van, az egyertelmuen tudja, miert vagyok en is. Ha nincs match, nem sulok fel amiatt, hogy nem tetszettem. Ehhez kepest barmekkora melo mazsolazni a sok barombol, kamusbol, plusz megy a vetelkedes tobbekkel parhuzamosan, ez egy baromi hatekony, mukodokepes modszer. Nekem is, es tobb ismerosomnek is bejott. De az energiat, turelmet, kitartast nem sporolja meg.

N

2021. aug. 18. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!