Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted az internet könnyítette vagy nehezítette a párkeresést?
4
Na mert a férfiaknak nincsenek elvárásaik!
Csak egy félkezemnyi havert, kapcsolatot, szexet köszönhetek neki, úgyhogy mondhatjuk hogy ez pluszos. :D
Nem mindenkinek cserélődnek naponta a környezetében lévő emberek, munka és életmód függő.
23L
A valo eletben ha nagy ritkan lattam olyan pasit, aki fizikailag vonzott, mert ha ez nincs meg, a tobbi hiaba van egyutt, szoval nemcsak hogy sosem volt megfelelo a helyzet ismerkedeshez, de meg azt sem tudtam, szingli-e, vagy kifele tart-e valamibol. Ehhez kepest a tarskereson aki fent van, az egyertelmuen tudja, miert vagyok en is. Ha nincs match, nem sulok fel amiatt, hogy nem tetszettem. Ehhez kepest barmekkora melo mazsolazni a sok barombol, kamusbol, plusz megy a vetelkedes tobbekkel parhuzamosan, ez egy baromi hatekony, mukodokepes modszer. Nekem is, es tobb ismerosomnek is bejott. De az energiat, turelmet, kitartast nem sporolja meg.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!