Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmas még a Tinder a komolyabb párkeresésre?
Figyelt kérdés
Sajnos 4 év után szingli lettem... mielőtt fejest ugranék az online párkeresésbe, érdekelne, hogy milyen alternatívák vannak.. még mindig a Tinder a legjobb és leggyorsabb erre a célra vagy vannak már komolyabb társkereső applikációk? Mi a tendencia, melyik felületen van nagyobb esély arra, hogy komolyabb társat találjon az ember a himihumi percemberek helyett?2023. febr. 20. 14:14
1/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mennyire lényeges info, de lemaradt, hogy 38/F. : )
2023. febr. 20. 14:15
2/24 anonim válasza:
A Tinder? Komolyan párkeresésre? Ez valami vicc?:D
Az az app szexpartnerkeresésre lett optimalizálva, így elsősorban felszínes ismerettségre alkalmas. Azaz nem társkeresésre. A fő döntési faktor a küllem. Ami ugye nem a komoly párkapcsolatok fő mozgatórugója.
Szóóóval nem, még itt a GYK is alkalmasabb komoly párkeresésre, mint a Tinder.
3/24 anonim válasza:
Ez nem igaz. Elég sokan vannak a tinderen, akik normális kapcsolatot keresnek. Szóval abszolút alkalmas, ha te is azt keresel. Ha találkozol valakivel, akivel tetszetek egymásnak élőben is, akkor tök mindegy, hogy hol találkoztatok.
4/24 anonim válasza:
Ez rohadtul nem így van, a legtöbb pár, akiket ismerek, Tinderen akadtak össze. Nekem is volt már onnan kapcsolatom. Ugyanazok az emberek vannak ott, akikkel az utcán vagy bármilyen rendezvényen összeakadhatnál.
5/24 anonim válasza:
Az meg egy vicc, hogy szerinted párkapcsolathoz nem kell külső vonzalom xd
6/24 anonim válasza:
5, az szerintem is, épp ezért nem is írtam ilyesmit.
7/24 A kérdező kommentje:
Kopasz vagyok és szakállas, illetve szemüveges. Remélem, hogy azért még beleférek a pixisbe. : D
2023. febr. 20. 14:38
8/24 anonim válasza:
Valakinek biztos. Ez nem a tindertől függ, ismerkedni, meg összejönni élőben szoktak az emberek, a tinder csak egy fórum, hogy megszólíts valakit.
9/24 anonim válasza:
5 eve meg gaz volt tinderezni, mert a tobbseg csak a dugasra hasznalta, de a tarsadalmi normak valtoznak, egyre tobben talalnak part tinderen. En most sem ajanlanam ezeket a paltformokat, mert a ferfiak eleg nagy hatranybol indulnak. Nem irom le reszletesen miert, de hidd el nekem igy van. Sokkal konnyebb sikereket elerni, barhol utcan, megalloban, konyvtarban, barban stb.
10/24 anonim válasza:
Én nőként azt tapasztalom, hogy míg a tinderen elárasztanak az érdeklődők, az utcán nem szólít meg senki. Nem hiszem, hogy más lennék élőben, mint a képeken, ezt még senki sem mondta. A férfiak nem mernek kezdeményezni, pedig én is szívesebben ismerkednék élőben és akkor nem kellenének ilyen segédeszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!