Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hinnétek jobban a férfinak akivel ismerkedtek vagy egy társkereső oldal helymeghatározójának?
Ismerkedek egy ideje egy tőlem idősebb férfival és két hete úgy volt randizunk de lemondta mert beteg lett és olyan rosszul van ki se tud kelni az ágyból. A randi oldalon fent volt az esedékes napon kétszer is,de más városban jelezte mint ahol ő él.
Utána lévő nap mikor érdeklődtem a hogy létéről,óvatosan rákérdeztem volt-e előző nap valahol. Állította hogy otthon feküdt. Szerintetek mással találkozhatott vagy az oldal (badoo) tévedett?
"""Gyakran ismételt kérdések
Hogy működik a Badoo?
Hogy tudom megváltoztatni a tartózkodási helyemet?
Kattints adatlapodon a tartózkodási hely mellett látható , és adj meg másik helyet, vagy válassz egyet a legördülő menüből.
Ha nem látod a ikont, annak a következő okai lehetnek:
A honlapon és a mobilalkalmazásban is be vagy jelentkezve, így helyedet a telefon GPS koordinátái határozzák meg, és azt nem is tudod átállítani.
Nem használod az alkalmazást, és böngésződ helymeghatározása pontatlan koordinátákat ad nekünk. Javasoljuk, kapcsold ki a helymeghatározást – ezután be fogod tudni állítani a kívánt helyet.
Ha sehogy nem tudod beállítani a helyet, kérjük lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal."""""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!