Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hinnétek jobban a férfinak akivel ismerkedtek vagy egy társkereső oldal helymeghatározójának?
Ismerkedek egy ideje egy tőlem idősebb férfival és két hete úgy volt randizunk de lemondta mert beteg lett és olyan rosszul van ki se tud kelni az ágyból. A randi oldalon fent volt az esedékes napon kétszer is,de más városban jelezte mint ahol ő él.
Utána lévő nap mikor érdeklődtem a hogy létéről,óvatosan rákérdeztem volt-e előző nap valahol. Állította hogy otthon feküdt. Szerintetek mással találkozhatott vagy az oldal (badoo) tévedett?
#19: Nem várható el az sem, hogy ne kamuzzon, hiába nem tetszik.
Elvégre a legtöbb ember hazug és bár én sem szeretem hogyha azt teszik, akkor sem várható el semmi különösen úgy, hogy mégcsak együtt sem vannak.
Budapesten jelezte, de ő nem ott él. Ott biztos nem tudott betegen feküdni az ágyában. :D
És igen a 16# jól látja,természetesen azt csinál amit akar,de a hazugság lehetősége bánt engem. Nem tudok azóta rá ugyanúgy tekinteni.Viszont ha meg mégis az app téved,akkor meg alaptalanul támadom be. :('
15# A sztori megállja a helyét amit előadott. A helymeghatározó az egyedüli ami úgymond ellene szól.
Meg talán az volt furcsa hogy előtte nap nem beszéltünk sokat,csak este hívott fel hogy beteg lett és így ugrott a másnapi randi.
Legbelül én is azt gondolom nem mondott igazat,talán csak meg akartam nyugtatni magam hátha még sincs így. Annyira szerettem volna hogy működjön.
:(
#21 "Elvégre a legtöbb ember hazug"
Jó, hát te magadból indulsz ki. De nem mindeki olyan, mint te.
"Budapesten jelezte, de ő nem ott él."
HA mobilnetről használta, akkor elképzelhető, hogy oda tette. Legalábbis engem amikor mobilnetet használtam, minden Budapestre tett.
Bár mondjuk hogy otthon, az ágyban fekve az ember miért pont a mobilnetet használja, az megint egy másik kérdés.
27# Most csak mobilnete van neki tényleg,mert szolgáltatót váltott és az előző előfizetést már lemondta,az új meg még nem ért ki bekötni.
Viszont ha máskor munka miatt volt el valahol,ahol megint csak mobilnetet használt ugye,ott nem Pestet írt neki ki.
Az a baj, hogy tényleg nem tudom, hogy hogyan működik a helymeghatározója. Mert ha GPS alapon, és Budapestet írt, akkor 99%, hogy ott is volt. Ugyanis a GPS is tévedhet, de hogy éppen pont Magyarország legfrekventáltabb helyére tévedje oda? Nagyon kicsi a valószínűsége. És főleg, hogy azt írtad, többször is ott jelezte. Ha a GPS téved, akkor nem szokott kétszer ugyanúgy tévedni. (Hacsak nincs ott valami GPS-zavaró állomás. De az csak keleti diktatúrákra jellemző, ott is csak bizonyos létesítmények környezetében.) Főleg ha nagyot téved. Mert vannak olyan dolgok, amik tényleg befolyásolhatják a GPS-t. Például amikor a munkahelyemet tatarozták, és fel volt állványozva, az idő alatt mindig következetesen 15 m-t tévedett, ugyanabba az irányba. De ilyesmitől nem fog több km-t tévedni. Ha meg több km-t téved, azt valami véletlen vételi zavar okozza, amiből azért hogy huzamosabb ideig, több alkalommal is ugyanúgy tévedjen, annak kisebb a valószínűsége, mint a lottóötösnek.
Ha pedig máskor is mobilnetet használ, akkor azért valószínűsíthető, hogy GPS, és nem IP alapon határozza meg a helyet, bár erről nincs konkrét információm. De ez lesz a kulcs. Ha kizárólag GPS alaponműködik, akkor 99,9%, hogy hazudott. :(
Olyan esetleg lehetséges,hogy csak egy pillanatra lépett fel és előtte járt Budapesten,csak nem váltott neki? Mert előtte nap mikor írtam nem sokat beszéltünk tudom hogy ott volt.
Csak azt furcsállom ha át is akart verni minek nézett fel az oldalra,vagy miért nem kapcsolta ki a helymeghatározót,hisz tudhatta hogy ott láthatom ha máshol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!