Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes idősebb hölgyekkel ismerkedni?
Mielőtt még szóvá tennétek, nálam idősebbre gondolok,húszas éveimben járok.
Természetesen egy harmincas, negyvenes hölgyet fiatalnak tartok.
Ma már ebben a korosztályban is felkapott a Tinder, Bumble, Happn, vagy még inkább a weboldalas, esetleg személyes a preferált?
Igazából a személyest azért nem tartanám jónak nagyobb korkülönbség esetén, mivel a legtöbben valószínűleg nem a fiatalabb férfiakra buknak. Fordított helyzetben én sem örülnék kéretlen megkereséseknek.
Ilyet nem is állítottam, hogy öreg lenne.
Semmiképpen.
A #3 teljesen jókat mond. Esetleg instán ráírni egy tetszetős hölgyre, ha belefutsz.
46 vagyok, és a felsoroltak közül csak a tindert ismerem. 😄 Viszont már próbálkoztak velem instán.
Bármelyik ingyenes társkeresőn. Én egy 49 és egy 55 éves igazán szexi minis milfet szedtem fel. Eléggé nyomulósak, valójában rapid szexet akarnak, nem hosszasan írogatni, igérgetni hogy na majd stb. Szóval ne húzd velük az időt írásban mert lemeszelnek azonnal mint egy gyereket. Kérd el a számot, randi és hajrá.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!