Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol érdemes idősebb hölgyekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes idősebb hölgyekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mielőtt még szóvá tennétek, nálam idősebbre gondolok,húszas éveimben járok.

Természetesen egy harmincas, negyvenes hölgyet fiatalnak tartok.

Ma már ebben a korosztályban is felkapott a Tinder, Bumble, Happn, vagy még inkább a weboldalas, esetleg személyes a preferált?

Igazából a személyest azért nem tartanám jónak nagyobb korkülönbség esetén, mivel a legtöbben valószínűleg nem a fiatalabb férfiakra buknak. Fordított helyzetben én sem örülnék kéretlen megkereséseknek.

2023. jan. 23. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor hány éves nőket keresel?
2023. jan. 23. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Elsősorban harmincas, negyvenes korosztályt.
2023. jan. 23. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Akkor tinder vagy facebook társkereső, de itt is szerencséd lehet.
2023. jan. 23. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Már ne is haragudj, de egy 30-as, 40-es nő nem öreg. Az őskorban lehet, hogy az volt, mert ritka volt, hogy megérték a 30. életévet, de manapság az igencsak fiatalnak számít. Bár kihez képest. Egy 15 évesnek a 30 az már valóban öreg...
2023. jan. 23. 23:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Ilyet nem is állítottam, hogy öreg lenne.

Semmiképpen.

2023. jan. 24. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen célból szeretnél ismerkedni?
2023. jan. 24. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

A #3 teljesen jókat mond. Esetleg instán ráírni egy tetszetős hölgyre, ha belefutsz.

46 vagyok, és a felsoroltak közül csak a tindert ismerem. 😄 Viszont már próbálkoztak velem instán.

2023. jan. 25. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Bármelyik ingyenes társkeresőn. Én egy 49 és egy 55 éves igazán szexi minis milfet szedtem fel. Eléggé nyomulósak, valójában rapid szexet akarnak, nem hosszasan írogatni, igérgetni hogy na majd stb. Szóval ne húzd velük az időt írásban mert lemeszelnek azonnal mint egy gyereket. Kérd el a számot, randi és hajrá.

47F

2023. jan. 27. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!