Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten hol milyen nyilvános helyen bárban lehet ismerkedni 60+ os hölgyekkel?
Én láttam őket több helyen is a megfelelő koncerteken, pl. A38 hajó, Gödör..., de kivétel nélkül társaságban, leginkább férjekkel, de próba cseresznye.
Utoljára egy Beatles tribute zenekarnál tűnt fel, hogy mennyi 60+-os igyekszik abba a terembe.
Badoo
Az teli van ilyen nőkkel.
Nem tudom (bár elképzelésem van róla),hogy milyen célra keresel 60+-os hölgyet. Aki komoly, normális értékrendű, van tartása, csinos, és anyagilag sincs padlón, bizonyára nem szórakozóhelyeken szedi fel a fiatal pasikat.
Ha mindegy milyen, csak ki szeretnéd próbálni milyen egy idősebb nővel a szex, akkor bárhol találsz, akár még utcán is leszólíthatsz olyan nőt, akin látod,hogy vevő a flörtre.
Egyedülálló nő nem tudom mennyire jár szórakozóhelyekre, esetleg baráti társasággal tudom elképzelni.Akkor viszont nem tudod megállapítani,hogy egyedülálló-e vagy sem (kivéve ha barátnővel van)
Inkább keress más lehetőséget ha már annyira kizárólag 60+-os nőkkel szeretnél ismerkedni negyvenesként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!