Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek hinnétek jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hinnétek jobban a férfinak akivel ismerkedtek vagy egy társkereső oldal helymeghatározójának?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy ideje egy tőlem idősebb férfival és két hete úgy volt randizunk de lemondta mert beteg lett és olyan rosszul van ki se tud kelni az ágyból. A randi oldalon fent volt az esedékes napon kétszer is,de más városban jelezte mint ahol ő él.

Utána lévő nap mikor érdeklődtem a hogy létéről,óvatosan rákérdeztem volt-e előző nap valahol. Állította hogy otthon feküdt. Szerintetek mással találkozhatott vagy az oldal (badoo) tévedett?

2023. jan. 27. 11:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
79%
9-es vagyok. Tinderen, Badoon anno nagyon szepen lattam, az en embereim mozgasat, tenyleg abszolut mutatott mindent.
2023. jan. 27. 12:26
 12/45 A kérdező kommentje:
Én is így vettem észre. Csak kíváncsi voltam más esetleg tapasztalt-e hasonlót.
2023. jan. 27. 12:28
 13/45 anonim ***** válasza:
78%

Előfordulhat ilyen tévedés, főleg közeli településekkel vagy településrészekkel kapcsolatban.

Én például Nyíregyháza belvárosából Badooztam, mégis nagyon gyakran Felsőpázsitra helyezett (amely Nyiregy kieső külvárosa, ahol szinte sosem járok).

2023. jan. 27. 12:30
 14/45 A kérdező kommentje:
Itt nagy különbségről 80-100kilométerről van szó.
2023. jan. 27. 12:31
 15/45 anonim ***** válasza:
59%

"Inkább az érdekelne hogy maga a helymeghatározás tud-e tévedni?"

Nem tudom, hogy a Badoo milyen helymeghatározó módszert használ, de az előbb pl. az Időkép engem Tatabányára tett, közben Sopronban vagyok. Pár hete meg Cserszegtomajra tett. Mindkettő 100+ km. Bár azért ekkora eltérések ritkák, de olyan fél megyényi eltérések kb. mindennaposak.

Illetve: ha IP alapú geolokációt használ, akkor mobilnet esetén szinte mindig Budapestre tesz. A GPS alapú már jóval pontosabb, bár egyszer a Google helyelőzmények szerint egy Afrikához tartozó, egyenlítő menti kis szigeten voltam, holott tudomásom szerint külföldön is még csak Ausztriában voltam.

Szóval az, hogy egy weboldal mit ír, az azért távolról sem 100%-os pontosságú.

Egyébként: hallatszott a hangján, hogy beteg? Rákérdeztél, hogy mi a baja? Milyen gyógyszert kapott rá az orvostól? ;-) (Hiszen ha dolgozó ember, akkor a táppénzét nem fogják csak úgy bemondásra kiutalni neki.) Persze, egy profi hazudozót nehéz sarokba szorítani. De a legtöbben nem profik szerencsére. És nem nehéz olyan keresztkérdést feltenni, amire azonnal tudniuk kellene a választ, de mégsem tudják, meg gondolkodnak rajta.

Én egyszer így buktattam le barátnőmet. Igaz, nem megcsalás volt, hanem pénzt akart kicsalni belőlem. Tudtam róla, hogy szívritmuszavara van, és azt találta ki, hogy egy másik, és nagyon drága gyógyszert írt fel neki az orvos. 30 ezret állított (ez már 10 éve volt, akkor azért 30 ezer annyit ért, mint ma 60), és még fenyegetőzött is, hogy ha nem kapja meg ezt a gyógyszert, akkor bele is halhat. Oké. Finoman rákérdeztem: melyik az a gyógyszer? Természetesen nem tudott rá válaszolni.

2023. jan. 27. 12:31
 16/45 anonim ***** válasza:
82%

#8 "Ha nem vagytok együtt azt csinál amit akar ám..."

Nem is erről van szó.

Sőt, ha együtt vannak, akkor is joga van "azt csinálni, amit akar".

Itt arról van szó, hogy mint ember megbízható-e. Ez nem csak párkapcsolatban, de még egy szimpla haverságban is elvárható.

2023. jan. 27. 12:32
 17/45 anonim ***** válasza:
81%
Melyik településekről, ha nem titok?
2023. jan. 27. 12:34
 18/45 anonim ***** válasza:
47%

#16:

Nem elvarhato, ha nem volt leszogezve előre, hogy szólj, hogy merre mész, vagy járunk-e.

Ez nem megbízhatósag kérdése egyáltalán. Hogyha egyszer nincsenek határok, akkor miért is vár el valaki valamit?^^

Persze, ha együtt lennének az már más topic, de így semmiféle megbízhatóság vagy felelősség nem terheli egyik félt sem, hogy mit tesznek.

2023. jan. 27. 12:38
 19/45 anonim ***** válasza:
89%

"Nem elvarhato, ha nem volt leszogezve előre, hogy szólj, hogy merre mész"

De az elvárható, hogy ne hazudjon.

2023. jan. 27. 12:39
 20/45 anonim ***** válasza:
61%
Távkapcsolat? Ha igen, bele se kezdj!
2023. jan. 27. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!