Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hinnétek jobban a férfinak akivel ismerkedtek vagy egy társkereső oldal helymeghatározójának?
Ismerkedek egy ideje egy tőlem idősebb férfival és két hete úgy volt randizunk de lemondta mert beteg lett és olyan rosszul van ki se tud kelni az ágyból. A randi oldalon fent volt az esedékes napon kétszer is,de más városban jelezte mint ahol ő él.
Utána lévő nap mikor érdeklődtem a hogy létéről,óvatosan rákérdeztem volt-e előző nap valahol. Állította hogy otthon feküdt. Szerintetek mással találkozhatott vagy az oldal (badoo) tévedett?
#26:
"Elvégre a legtöbb ember hazug és bár én sem szeretem hogyha azt teszik"
Ezt miért nem másoltad be? Rafkós vagy és ja magadból indulsz ki egyetértek. 👍
Kérdező értem mi a probléma, még csak ismerkedtek, még randi se volt, de te elvárod hogy korrekt legyen, ami nem úgy működik. Te miért invesztálsz bele érzéseket mint pl a csalódás, amikor nincs köztetek semmi íráson kívül? Több mint valószínű, hogy hazudott, ha nem tetszik - bár kinek tetszene - nem kell vele többet foglalkozni.
Ilyen "egyszerű" bármennyire is nem értesz egyet.
Ő neked nem tartozik vallomással, te egyáltalán hogyan képzeled, hogy ha véletlenül mégiscsak a Badoo tévedett, vagy elnéznéd ezt a "bakit" neki a kapcsolatot, randikat ha már most nyomozol utána? Te sem vagy fair vele szemben még egy kicsit sem!
Észre kellene venni, hogy nem a párod és nem tartozik elszámolással feléd és nem oké, hogy nem bízol benne azt gyanúsítod.
Akkor inkább ismerkedj több pasival egyszerre, úgyis ugyanazt teszi majdnem mindegyik és aki randira hív azzal foglalkozz. Ez a pasi lehet talonban tart, lehet tök őszinte, de nem lehet elkezdeni valamit ha bizalmatlanság áll fenn ilyen ismerkedési szakaszban. Ez biztos.
"Annyi hogy nem töröltük magunkat az oldalról,beszélgetünk másokkal is. DE ez ne zárja már ki azt hogy őszinték vagyunk egymáshoz."
Megbeszéltétek, hogy őszinték lesztek egymáshoz? Ha igen, akkor igazad van, viszont ellenkező esetben joga van mással kavarni, persze nem kizárandó az őszinteség, de nem elvárható.
"Olyan esetleg lehetséges,hogy csak egy pillanatra lépett fel és előtte járt Budapesten,csak nem váltott neki?"
Háááát....
Legfeljebb csak akkor, ha Budapesten kikapcsolta a helymeghatározást, és utána nem kapcsolta vissza, és mobilnetről írt. Bár nem tudom... ebben sem vagyok 100%-ig biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!