Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok kövér fiatal társkeresőkön?
Én fiú vagyok és nőkkel ismerkedem, és messze nem látok annyi kövér embert az utcán mint a társkeresőkön. És őszintén szólva elég szürreális már az egész.
Nekem azzal nincs bajom, ha húsos valaki egészséges mértékben. Amikor azt írom kövér, akkor arra gondolok, hogy rendesen lóg rajta a háj.
Természetesen egyesével senkit sem bántanék ilyen miatt, mert alapból nem tudhatom, hogy mi állhat a háttérben, lehet valakinek van egészségügyi problémája is. De nem hiszem, hogy ilyen arányban lenne, illetve a legtöbb akiről én beszélek fal mint az állat és teljesen úgy csinál mintha minden rendben lenne emellett végtelenül arrogánsak is és meg sem fordul a fejükben, hogy bármi probléma lenne velük. És az ilyenek gyakran mondják hogy hát nem egy vékony modell. Nem is kell annak lenni. Ha valaki vékony, vagy csak húsos azzal nem is lenne semmi bajom, nincsenek abszolút magas elvárásaim, szeretem az egyszerű átlagos lányokat. Illetve én a másik fél felé nem szegezek olyan elvárásokat, amit magamtól nem várok el.
Illetve ezek a kövérek saját magukra húsosként hivatkoznak, amikor ez már messze nem az a kategória.
Miért lehet ennyi kövér a társkeresőkön és mi ez a végtelen arrogancia ami bennük van az esetek döntő többségében? (Mert persze nem mindenkiről beszélek, de ez egy általános jellem amit tapasztaltam)
Illetve lányok, a fiúkkal kövérség terén mi a tapasztalatotok társkeresőkön, ott is ennyire sok van? Tudom, hogy van velük is probléma bőven ismerkedéskor, ezt egy szóval sem tagadom, csak én mivel lányokkal ismerekedem, ezért róluk tudok beszélni.
Engem pont a ducibb, akár hájasabb csajok izgatnak, speciálisabb társkeresőn próbáltam ismerkedni, ott is sok kövérebb volt, de azért vékonyakból is vannak ott rendesen.
Sokan elégedetlenek magukkal, élőben nehezebben ismerkednek. Online könnyebben megnyílnak és hamarabb összejön egy kis beszélgetés után a megnyílás.
A "maradék".
A fán sem látsz annyi rohadt almát, mint a zöldségesnél.
Ennél már csak a "ha annyit megeszek, mint 4 kövér összesen, akkor sem hízok semmit!" emberek arrogánsabbak, ráadásul ők eredményként hirdetik, hogy nem híztak el, holott ezért semmit nem kellett tenni, csak simán mákja van, vagy gyomorbeteg.
Élt ilyen fazon (férfi) a közelemben - már meghalt, pont emiatt - ő ténylegesen egy 4-5 fős családnak elég ételt nyomott be, naponta, de sosem mozdult el a 40 kiló környékéről. Igaz ő nem is volt arrogáns, de ő még/már nem a netes társadalom oszlopos tagja, hanem egy retro alak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!