Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a sok kövér fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok kövér fiatal társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok és nőkkel ismerkedem, és messze nem látok annyi kövér embert az utcán mint a társkeresőkön. És őszintén szólva elég szürreális már az egész.

Nekem azzal nincs bajom, ha húsos valaki egészséges mértékben. Amikor azt írom kövér, akkor arra gondolok, hogy rendesen lóg rajta a háj.

Természetesen egyesével senkit sem bántanék ilyen miatt, mert alapból nem tudhatom, hogy mi állhat a háttérben, lehet valakinek van egészségügyi problémája is. De nem hiszem, hogy ilyen arányban lenne, illetve a legtöbb akiről én beszélek fal mint az állat és teljesen úgy csinál mintha minden rendben lenne emellett végtelenül arrogánsak is és meg sem fordul a fejükben, hogy bármi probléma lenne velük. És az ilyenek gyakran mondják hogy hát nem egy vékony modell. Nem is kell annak lenni. Ha valaki vékony, vagy csak húsos azzal nem is lenne semmi bajom, nincsenek abszolút magas elvárásaim, szeretem az egyszerű átlagos lányokat. Illetve én a másik fél felé nem szegezek olyan elvárásokat, amit magamtól nem várok el.

Illetve ezek a kövérek saját magukra húsosként hivatkoznak, amikor ez már messze nem az a kategória.

Miért lehet ennyi kövér a társkeresőkön és mi ez a végtelen arrogancia ami bennük van az esetek döntő többségében? (Mert persze nem mindenkiről beszélek, de ez egy általános jellem amit tapasztaltam)

Illetve lányok, a fiúkkal kövérség terén mi a tapasztalatotok társkeresőkön, ott is ennyire sok van? Tudom, hogy van velük is probléma bőven ismerkedéskor, ezt egy szóval sem tagadom, csak én mivel lányokkal ismerekedem, ezért róluk tudok beszélni.

2023. jan. 12. 12:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#6 a molett nők nekem is tetszenek. Írtam is hogy a húsossággal semmi baj nincsen. Csüngő hastól indul a kategória kb amiről én beszéltem.
2023. jan. 12. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Én meg pont hogy ma lepődtem meg a céges étteremben, hogy milyen sok a kövér nő a valóságban is. Mármint eddig is sejtettem, csak most valahogy sokan voltak ott, és egyszerre ledöbbentettek.

Viszont az a legrosszabb, hogy nekem csak ők adnak esélyt... a vékonyak szemében nem számítok férfinak, a kövérek szerint pedig én vagyok A férfi.

2023. jan. 12. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
WoW! A válaszok 90%-la le van pontozva miért? Amúgy kérdező szerintem a kövér emberek azért interneten ismerkednek mert ahogyan többen is írták élőben nem annyira kellenek senkinek és interneten sokkal bátrabbak és interneten az elutasítás és a válaszra sem méltatás nem sérti meg őket annyira mint előbbi élőben őket. Arrogánsak pedig azért lehetnek mert a túlsúlyból fakadó negatív külsőséget kompenzálni akarják hogy ilyen arrogáns, nagyszájú és menő nőnek nézzenek ki belsőleg. Ez mint hiába 2023-ban már a külső az elsődleges amint egy ember a másikon/ban meglát nem a belső és hiába lennének jók belsőre az emberek ha a negatív külső miatt esélyt sem adunk nekik. Emberek 70-80%-a a vékony nőket/férfiakat részesíti előnyben ha a külsőséget kell nézni a vékony emberek mindig is vonzóbbak voltak a külsőnél.
2023. jan. 14. 06:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"vékonyak szemében nem számítok férfinak, a kövérek szerint pedig én vagyok A férfi"

Nem te vagy A férfi, van önkritikájuk. Nem mennek a legjobbra.

2023. jan. 14. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!