Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam társkeresőre, rendre nálam 15-20 évvel idősebb pasik találnak meg, normális?
26 N
Őszintén szólva meglepett.. írt már 60 éves is.. de rengeteg a 40es 50es próbálkozó..
Ti belemennétek ilyen kapcsolatba ha nem vágyom sugardaddyre?
Nyilván 60 évessel nem, mert az évileg nem tartogat jövőt, de mondjuk 40 elejével miért ne?
Attól hogy valaki ennyi idős még lehet értékes, érdekes, és mondjuk pont velem rezonáló.
5: Játszunk el a gondolattal...
Lelki téren én is fiatalnak érzem magamat és ott lehetne akár kompatibilis is a kapcsolat, sőt kinézetre sem mondja meg senki rólam, hogy 44 vagyok (Anyum, ő anyuja ág, köszi!😘).
De... A fizikai része még most talán passzol, eltekerünk, futkorászunk, ellenőrizzük a lepedő szakítószilárdságát (😅), stb. de amikor te annyi idős leszel mint én, akkor én már lehet visszahúználak a tempóban. :) :(
#-2es vagyok és válaszoltam költői kérdéssel.
"Ti belemennétek ilyen kapcsolatba ha nem vágyom sugardaddyre?"
Minek mennél ebbe ugyan? ^^
Nem kell, ha nem tetszik valamelyik és kész, ha tetszik hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!