Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam társkeresőre, rendre nálam 15-20 évvel idősebb pasik találnak meg, normális?
Figyelt kérdés
26 N
Őszintén szólva meglepett.. írt már 60 éves is.. de rengeteg a 40es 50es próbálkozó..
Ti belemennétek ilyen kapcsolatba ha nem vágyom sugardaddyre?
2023. jan. 14. 18:56
21/45 anonim válasza:
20. Megeszed még a cipőtalpat is ha mást nem kapsz !
22/45 anonim válasza:
18. Te őrült vagy? A nagyszüleim között nem 14, hanem 10 év korkülönbség volt és közel 50 évig tartott a házasságuk.
És a másik, hogy nyilván nem a lerobbant szar 40 éves fog tetszeni egy 26 éves nőnek. Hanem amelyik jól tartja magát testileg és szellemileg is.
23/45 anonim válasza:
Ne beszélj így, mert te is lehetsz még 40 éves.
24/45 anonim válasza:
Mindenki a kib.aszott nagyszulokkel meg regi vilaggal jott ahol 10 ev volt a korku. Hat persze mert 18 evesen illett ferjhez menni es 20 evesen szulni es nyilvan olyanhoz aki mar dolgozott es volt felretett penze hazhoz. Kulonben ven lany lesz, nem veszik el es ki fogja eltartani, szulokre nem szamithatott. Meg abba az idobe a haboru utan voltunk. A szulok meg a szukseg dontottek sokszor nem is a lany. Tele volt alkoholista, szegenysegben, haboruban megnyomorodott ferfival az orszag, nagy resz kivandorolt, ugyhogy valogatni se lehetett nagyon. Innen jott hogy ne igyon, ne verjen, ne csaljon, legyen munkaja es ennyi volt az elvaras. Es ha mar hozzament, megprobalta ertekelni, szeretni ha mukodott, mert mas valasztasa nem volt es sokaknak most sincs abbol a korosztalybol mert meg kell a ferfi nyugdija. Hogy lehet osszehasonlitani ezt a modern korral ahol egy fiatal nő már azt csinal amit akar? Kimegy kulfoldre, karriert epithet, szulhet 40 evesen vagy maradhat gyerektelen. Most mar olyan pasit valaszt amilyet akar. A szebbet es fiatalabbat ot is. Nagyon helyes!
25/45 anonim válasza:
Én is körülnéztem régebben ilyen elit társkeresőkön amik állítólag komolyak, láttam ám hogy a hímnemű pancserek 90%-ának adatlapján az szerepel, hogy maguknál 10-20 évvel fiatalabb nőt keresnek. Így aztán nem is regisztráltam, hülyék közé minek.
27/45 anonim válasza:
24-es te hány éves vagy? N v F?
29/45 anonim válasza:
"Ne beszélj így, mert te is lehetsz még 40 éves."
Az lehet, de nem is fogok 26 éves fiúkra hajtani.
30/45 anonim válasza:
28-as, én 120 éves férfi vagyok, jársz velem? (jelige: nem adom fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!