Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam társkeresőre, rendre nálam 15-20 évvel idősebb pasik találnak meg, normális?
26 N
Őszintén szólva meglepett.. írt már 60 éves is.. de rengeteg a 40es 50es próbálkozó..
Ti belemennétek ilyen kapcsolatba ha nem vágyom sugardaddyre?
39, 40.:
Úgy érzem, kicsit tovább gondoltátok a tényeket, amiket leírtam.
Egy nagy családi ház elszeparált részén élek. Akkora, mint egy kis, másfél szobás panel lakás. Annyi is hallatszik át a falakon, mint egy panellakásban.Nem ideális? Hát nem, de milliók élnek lakótelepeken, ez van.
Eddig sem volt gond a szüleimnek, amikor nőt vittem haza, mert felnőtt emberek, cserébe nem szexeltünk visítva, a radiátor csőhöz csapkodva egymás fejét.
Kár lenne tagadni,volt olyan kiszemeltem, aki azért dobott, mert így élek, de ő azt hitte, hogy az egész ház az enyém. Na, bumm, lett másik nő. Olyan is volt, akit elhagyott a férje, aki nem jeleskedett a ház körüli teendőkben, és elég lelakott volt a házuk. Pár hét után elkezdte keresgélni a hitel lehetőségeket, meg felvázolni, hogy mi mindent tudnánk saját kezűleg felújítani, hogy tudnék új kerítést hegeszteni ha odaköltöznék. Én meg felvázoltam, hogy nem én vagyok az embere, már nem is volt akkora a vonzalom a részéről. Szívesen segítek bárkinek, főleg akit szeretek. De egy brigád munkáját senki ne akarja egy nyár alatt elvégeztetni velem, ha lehetséges.
Az exedhez nem tudok hozzászólni, max annyit, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja, neki így sikerült.
Azt írtam, hogy ha tehetném, akkor sem BIZTOS, hogy elköltöznék. Van az a helyzet, amikor igen, de ez a helyzet még nem jött szembe velem. A rezsibe beszállással nincs problémám,nem vagyok ingyenélő, de eltartani senkit nem tudok, akarok.
Többek között azért sem megyek csak azért is albérletbe, mert azt a pénzt is inkább félre teszem arra az esetre, ha másként kell megoldanom a lakhatást. Akinek meg így nem kellek, arra nekem sincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!