Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Regisztráltam társkeresőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam társkeresőre, rendre nálam 15-20 évvel idősebb pasik találnak meg, normális?

Figyelt kérdés

26 N

Őszintén szólva meglepett.. írt már 60 éves is.. de rengeteg a 40es 50es próbálkozó..

Ti belemennétek ilyen kapcsolatba ha nem vágyom sugardaddyre?

2023. jan. 14. 18:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
49%

39, 40.:

Úgy érzem, kicsit tovább gondoltátok a tényeket, amiket leírtam.

Egy nagy családi ház elszeparált részén élek. Akkora, mint egy kis, másfél szobás panel lakás. Annyi is hallatszik át a falakon, mint egy panellakásban.Nem ideális? Hát nem, de milliók élnek lakótelepeken, ez van.

Eddig sem volt gond a szüleimnek, amikor nőt vittem haza, mert felnőtt emberek, cserébe nem szexeltünk visítva, a radiátor csőhöz csapkodva egymás fejét.

Kár lenne tagadni,volt olyan kiszemeltem, aki azért dobott, mert így élek, de ő azt hitte, hogy az egész ház az enyém. Na, bumm, lett másik nő. Olyan is volt, akit elhagyott a férje, aki nem jeleskedett a ház körüli teendőkben, és elég lelakott volt a házuk. Pár hét után elkezdte keresgélni a hitel lehetőségeket, meg felvázolni, hogy mi mindent tudnánk saját kezűleg felújítani, hogy tudnék új kerítést hegeszteni ha odaköltöznék. Én meg felvázoltam, hogy nem én vagyok az embere, már nem is volt akkora a vonzalom a részéről. Szívesen segítek bárkinek, főleg akit szeretek. De egy brigád munkáját senki ne akarja egy nyár alatt elvégeztetni velem, ha lehetséges.

Az exedhez nem tudok hozzászólni, max annyit, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja, neki így sikerült.

Azt írtam, hogy ha tehetném, akkor sem BIZTOS, hogy elköltöznék. Van az a helyzet, amikor igen, de ez a helyzet még nem jött szembe velem. A rezsibe beszállással nincs problémám,nem vagyok ingyenélő, de eltartani senkit nem tudok, akarok.

Többek között azért sem megyek csak azért is albérletbe, mert azt a pénzt is inkább félre teszem arra az esetre, ha másként kell megoldanom a lakhatást. Akinek meg így nem kellek, arra nekem sincs szükségem.

2023. febr. 28. 09:23
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, nyilván nem vagyunk egyformák. Én azt tudom, mivel önálló vagyok, ezért én nem járogatnék oda az anyóshoz, mint egy tinédzser. Azért nem úgy mozogsz a házban, most ha én nekem nyáron melegem van és pucéran akarok kimenni, akkor nyilván nem tehetem meg. Vagy mondjuk szeretnék kimenni a konyhába és főzni egyet. Főleg nem, ha közös a konyha. Ha külön konyhád van, akkor nem probléma értelemszerűen. Vagy ha mondjuk a leendő párodnak vannak gyerekei és vinné magával, akkor lehet, hogy anyukád sem nézné jó szemmel, hogy ott visítoznak a gyerekek egész nap mondjuk. És még rengeteg dolog van, ami problémát okozhat ezeken kívül. Ilyen helyzetben, mint te, találsz egy nőt, aki felmegy hozzád, akkor nyilván önálló életet nem nagyon tudtok élni. A szex az egy dolog. De ott is milyen lenne már, hogy ha mondjuk a párod hangosabb, sikítozós fajta, akkor csendben kell maradnia, vagy befogni a száját, vagy bekötni... Egy 40 körüli pár esetében azért már nem túl jó dolog a mama vigyázó szemei előtt lenni. Ha meg te mész oda a nőhöz, akkor ott bizony le kell raknod valamit az asztalra. Akik rutinosak, nem olyan hülyék, mint én voltam annak idején, azok már eleve úgy nyitnak, hogy a fizetésed X százalékát lerakod, ezenkívül besegítesz mindenbe. Családi háznál ami adódik, abba. Munkára gondolok, nem anyagiakra. Nekem is van idősebb, 70 fölötti ismerősöm, aki már rutinos volt, amikor ismerkedett, mert kihasználták sokat, aztán elmondta a jelenlegi párjának, hogy bizony az ennivalóba, rezsibe simán be kell szállnia X összeggel, ha ott szeretne lakni. Van a férfinak is családi háza, csak másik városban, de ismerősömnél élnek.
2023. márc. 6. 19:23
 43/45 anonim ***** válasza:
50%
Sose társkeresőztem, így bocs ha tudatlan vagyok, de nem úgy van hogy azoknak dob fel akiket beállítasz? Vagy nem? Tehát ha beállítom hogy 35-ig keresek társat, látnak és tudnak írni papik?
2023. márc. 6. 19:43
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Papi beállítja, h 35 éves…onnantól kezdve írogathat. 🙃
2023. márc. 6. 20:50
 45/45 anonim ***** válasza:
A tindert nem ismerem, de a sima netes társkeresőn ugyanúgy látnak az öregek is.
2023. márc. 7. 07:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!