Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin nem korai a szex?
"20 perc múlva már keményen reszeltünk a budiban."
Hát ha az emberiség 90%-a ilyen, akkor én nem kérek belőlök, köszönöm.
Aha tehát mert találkoztam egy nővel akivel tökéletesen passzolt a kémiánk, a 2000res évek közepén, ezért vagyok az emberiség legalja?
Értem :)
Teljesen mindegy hogy melyik évben reszelted a budiban 20 perc után, ez nem változtat semmin.
És ne csak a nőnek, de a férfinak is legyen tartása. Mi se kutyák vagyunk elméletileg.
19. Nekem volt tartásom, mert nem akartam folytatást. A szex nem a férfiakon múlik, azt a nők vagy megengedik vagy nem. Én udvarlós fajta vagyok, nálam ott kezdődik az érték. Ha az utcán találok egy pénzt felveszem... ha érted. Attól függetlenül a saját munkámban hiszek. Ha meg már annyira ösztönlényezel, akkor elmondom hogy a házasságom alatt legalább 10 nőt utasítottam el 100%-os ziccerben.
Én feljebb sem a rocker gyereket minősítettem, hanem a feleségét. Viszont az ő felesége, így sem nekem, sem neki nem okoz törést az életben. Megsértődni meg ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!