Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin nem korai a szex?
Nincs ilyen szabály.
Amúgy ha a nő lefekszik a férfivel, akkor a férfi is a nővel, tehátnem igazán bértelmezhető ez a "komolyan vegyen" dolog. Most akkor te sem veheted őt komolyanb?
"Beszéltünk már arról is, hogy neki és nekem sem volt kalandunk, mindig csak olyannal fekudtunk le, akivel komolyan gondoltuk. "
Nagy baj, ha én ezt nem hiszem el a pasi részéről? Vigyázz, mert lehet csak beetet és így vadászik alkalmi szexre. Még mindig olcsóbb és egyszerűbb írogatni egy darabig, mint randikra járni feleslegesen.
17 évvel ezelött szipveszterkor akkor voltam 23, zenegépnél egy gyönyörűszőke csaj, börszoknyában, 14soros acélbetétes bakancsban, szoknya alatt harisnyatartóban, bőr füzőben és egy kis bőrkabátkában, fekete rúzzsal szépen kikent arccal riszálta magát későbbi feleségem akkor volt 21, felálltam haverjaim mellől, lehúztam az unikumomat és megmondtam haverjaimnak, hogy ott van leendő gyermekeim anyja. odamentem hozzá elkezdtem neki énekelni a számot ami éppen szólt, Iron maiden - Run to the hills, 20 perc múlva már keményen reszeltünk a budiban.
Szóval nincs ilyen, hogy mikor alkalmas a szex hányadik randin, majd a közös kémiátok eldönti van e hosszútávon értelme a kapcsolatotoknak, addig meg élvezzétek amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!