Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin nem korai már a szex?
20/F vagyok és 18 éves a lány.
Interneten ismerkedtünk meg. Március 27 től vagyunk együtt. Hogy szeretem-i ot? Magam se tudom mer nem ismerem eléggé őt. Állítólag 2-3 hét után volt szexje kapcsolatban. Én még szűz vagyok és parazok hogy hogy fog sikerülni. Meg nem találkoztunk de ez már a 2 hét és azt mondta hogy 3 hét után lefekszunk. Na nemsokára lesz az első találkozásunk, szerintetek normális első randin lefeküdni kint a természetben? Mert nincs hely ahol lennénk. Volt 2 sarccal ovszer nélkül szexje, ezért is parazok hogy nem-i kaphatok el tőle valamit.
Mi a véleményetek?
Nem kell elsietni a dolgot.Mondd meg neki,hogy még szeretnél várni vele.Ha akar téged és komolyan gondolja,akkor megvár.
Nem kell elkapkodni.Különben is,először kezelni kell a fitymaszűkületedet.
Ha nem akar várni,akkor nem érdemes miatta bánkódnod,majd lesz még alkalmad barátnőt találni és szexelni is.
Tanuld meg a helyesírást. A kérdésre válaszolva, ha nektek csak a szex fontos akkor csináljátok. Én képtelen lennék szexuális kapcsolatot kialakítani egy olyan nővel akit még nem ismertem meg eléggé, de ez csak az én véleményem. Ha ő is szeretné és kívánjátok egymást, akkor nincs akadálya.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!